ΜΠΑΣΚΕΤ

Δάκρυσε ο Θανάσης: "Ευχαριστώ τον αδελφό μου, Ζέλικο Ομπράντοβιτς"

Δάκρυσε ο Θανάσης: "Ευχαριστώ τον αδελφό μου, Ζέλικο Ομπράντοβιτς"

Φοβερές στιγμές στο ΟΑΚΑ, στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου. "Ευχαριστώ τον Ζέλικο και όλους εσάς", είπε ο Θανάσης, "περήφανος για τον ενιαίο και αδιαίρετο Παναθηναϊκό" η ατάκα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Πολύ έντονες στιγμές έζησαν όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης (27/9) στο ΟΑΚΑ για το πρώτο τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος". Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος πήρε το μικρόφωνο δακρυσμένος, ευχαρίστησε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τον κόσμο του Παναθηναϊκού, ενώ ο Δημήτρης βούρκωσε για τον πατέρα του και εξήγησε πως θα είναι περήφανος για την εικόνα που είχε το κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, με όλα τα τμήματα παρόντα.

" Φίλοι μου αγαπημένοι, θα ήθελα να πω μέσα από την καρδιά μου ένα μεγάλω ευχαριστώ, ένα μεγάλο μπράβο για τη σημερινή παρουσία. Αισθάνομαι όμορφα για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αυτόν τον αδελφό μου. Θέλω να ευχαριστήσω τις ομάδες που ήρθαν για να τιμήσουν τον αδελφό μου. Θέλω να τους πω ότι τους αγαπώ και θα τους έχω μέσα στην καρδιά μου. Θέλω να πω μια κουβέντα για κάθε Παναθηναϊκό: Να είναι περήφανος που ακολουθεί την παναθηναϊκή ιδέα, ένα μεγάλο μπράβο σε αυτά τα παλικάρια εκεί πάνω" ήταν τα λόγια του Θανάση Γιαννακόπουλου.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, από την πλευρά του, είπε λιγότερα, αλλά σε εξίσου φορτισμένη διάθεση: " Ενα μεγάλο ευχαριστώ και στις τρεις ομάδες, αλλά και σε εσάς που ήρθατε να τιμήσετε τον πατέρα μου. Είμαι βέβαιος ότι βλέποντας από ψηλά όλο τον σύλλογο εδώ, έστω και μετά θάνατον, να βλέπει τον ενιαίο και αδιαίρετο Παναθηναϊκό. Σας ευχαριστώ για όλα".

Δευτερόλεπτα μετά, το λάβαρο με τη μορφή του Παύλου Γιαννακόπουλου, του "κυρίου Παύλου" του ελληνικού μπάσκετ, ανέβηκε στην οροφή του ΟΑΚΑ για να μείνει για πάντα εκεί προς τιμήν του κορυφαίου παράγοντα στην ιστορία του συλλόγου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ