ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τίμα: "Από τα καλύτερα μέρη για να παίζεις"

Τίμα: "Από τα καλύτερα μέρη για να παίζεις"

Ο Γιάνις Τίμα δεν έκρυψε πως είναι "super ενθουσιασμένος" για την υπογραφή του στον Ολυμπιακό, δήλωσε πρόθυμος να κάνει ό,τι του ζητήσει ο Ντέιβιντ Μπλατ και αναφέρθηκε και στον Γιάνις Στρέλνιεκς.

Το τζάμπολ της προετοιμασίας του Ολυμπιακού για την αγωνιστική περίοδο 2018-19 πλησιάζει και σιγά - σιγά οι παίκτες των "ερυθρολεύκων" μαζεύονται στη βάση τους. Ο Γιάνις Τίμα δεν αποτελεί εξαίρεση, καθώς τα ξημερώματα της Πέμπτης (16/8) έφτασε στην Ελλάδα και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό για τη νέα σελίδα που γράφει στο βιβλίο της καριέρας του.

Ο 26χρονος Λετονός φόργουορντ λίγα λεπτά μετά την άφιξή του στην Ελλάδα - συνεπιβάτης του ήταν και ο Γιάνις Στρέλνιεκς - δήλωσε πως "είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος που είμαι σε αυτή την ομάδα και που θα αγωνιστώ μαζί με τον συμπαίκτη μου στην εθνική ομάδα, τον Γιάνις Στρέλιενκς. Γνωριζόμαστε πάρα πολύ καιρό. Είναι κάτι ξεχωριστό. Δεν πίστευα πως θα συμβεί, αλλά είμαστε εδώ, θα αγωνιστούμε στην ίδια ομάδα και ελπίζω να υλοποιήσουμε τους στόχους μας".

Όσον αφορά για το πόσο σημαντικό είναι το γεγονός ότι στον Ολυμπιακό αγωνίζεται από την περσινή σεζόν ο Γιάνις Στρέλνιεκς, είπε: "Όπως προανέφερα, ήταν ένα πολύ σημαντικό «συν». Υποθέτω πως είναι σπουδαίο που θα έχω δίπλα μου τον Γιάνις που ξέρει την ομάδα, έπαιζε εδώ, γνωρίζει την ομάδα και θα με βοηθήσει να προσαρμοστώ γρηγορότερα".

Άραγε τι συζήτησαν με τον συμπαίκτη του κατά την διάρκεια της πτήσηες; "Τον ρώτησα μερικά πράγματα για την ζωή στην Ελλάδα, αλλά μετά κοιμηθήκαμε (σ.σ.γέλια). Η σεζόν θα είναι μεγάλη, οπότε έχουμε καιρό για να μιλήσουμε".

Σχετικά με το θα δώσει στον Ολυμπιακό, είπε: "Εξαρτάται από το τι ζητάει ο προπονητής. Μπορώ να κάνω πολλά πράγματα στην άμυνα και στην επίθεση. Μπορώ να κάνω πολλά πράγματα και στις δύο πλευρές του παρκέ. Όλα θα εξαρτηθούν από το τι θα ζητήσει ο προπονητής. Θα δούμε, θα αρχίσουμε την προετοιμασία σε λίγες ημέρες και είμαι πολύ ενθουσιασμένος"

Τέλος, ο Γιάνις Τίμα ρωτήθηκε για τον κόσμο του Ολυμπιακού: " Πάντα οι παίκτες παίρνουν ένα είδος ώθησης από τους φιλάθλους. Η ατμόσφαιρα εδώ είναι εκπληκτική. Είναι ένα από τα καλύτερα μέρη του κόσμου για αγωνίζεσαι. Εδώ υπάρχουν οι καλύτεροι φίλαθλοι και είμαι πολύ ενθουσιασμένος".

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς από την πλευρά του ανέφερε πως " η ομάδα είναι διαφορετική. Ανυπομονώ να αρχίσουμε την δουλειά. Με τον Γιάνις (σ.σ. Τίμα) γνωριζόμαστε πολύ καιρό και θα μας βοηθήσει πολύ. Είναι πολύ καλός παίκτης, καλός χαρακτήρας και τον χρειαζόμαστε. Θα τα πάει καλά και θα μας βοηθήσει".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ