ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρίντεζης: "Ο Μπλατ μας δίνει ένα επιπλέον κίνητρο για διάκριση"

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ   (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε για τον ανανεωμένο Ολυμπιακό, την EuroLeague και το πρόβλημα υγείας του Μπλατ που παρέχει έξτρα κίνητρο στους "ερυθρόλευκους".

Το ρόστερ δεν είναι το μόνο που θα έχει μεγάλες αλλαγές τη νέα σεζόν στον Ολυμπιακό . Όλη η χρονιά θα είναι τελείως διαφορετική για τους "ερυθρόλευκους", αφενός λόγω της συμμετοχής τους μόνο στην EuroLeague και αφετέρου επειδή το πρόβλημα υγείας του Ντέιβιντ Μπλατ διαφοροποιεί κάποιες καταστάσεις στην καθημερινότητα της ομάδας.

Σε αυτές τις διαφορές αναφέρθηκε ο Γιώργος Πρίντεζης στο πλαίσιο της media day του Ολυμπιακού, όπου μίλησε μεταξύ άλλων και για τους στόχους των "ερυθρόλευκους", οι οποίοι δεν αλλάζουν παρά τις ανησυχητικές εμφανίσεις στα παιχνίδια προετοιμασίας.

Διαβάστε τι είπε αναλυτικά ο Γιώργος Πρίντεζης:

Για το πρόγραμμα του Ολυμπιακού στην EuroLeague:

" Έτσι όπως είναι ο θεσμός της EuroLeague είναι αρκετά δίκαιη, οπότε είτε παίξεις νωρίς είτε αργά με τους καλύτερους θα πρέπει να τους αντιμετωπίσεις. Όλοι παίζουμε με όλους. Πάντα πρέπει να είσαι σοβαρός. Όσο σοβαρός είσαι αν παίζεις με την πρωταθλήτρια Ευρώπης, το ίδιο πρέπει να κάνεις και με τις θεωρητικά μικρότερες ομάδες".

Για τον φετινό τρόπο παιχνιδιού των "ερυθρόλευκων":

" Ο τρόπος που παίζουμε είναι ίδιος. Ο κόουτς Μπλατ δίνει μία ελευθερία στο παιχνίδι του και προσπαθεί να πάρει το καλύτερο από κάθε παίκτη. Πρέπει να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται, επειδή έχουμε ένα παιχνίδι την εβδομάδα".

Για το αν είναι ευχής έργο το ότι ο Ολυμπιακός θα παίζει μόνο στην EuroLeague:

" Ευχής έργο δεν είναι. Μακάρι τα πράγματα να ήταν διαφορετικά και να παίζαμε και στην Ελλάδα. Από την στιγμή που ήρθαν έτσι οι καταστάσεις -και το σεβόμαστε όλοι- πρέπει να εμφανιστούμε σοβαροί και να τα δίνουμε όλα σε κάθε παιχνίδι".

Για τον στόχο του Ολυμπιακού στην EuroLeague:

" Μετά το καλοκαίρι του 2011, που οι προσδοκίες τότε να ήταν απλώς να μπούμε στα playoffs, αιωρείται ότι πάλι αυτός είναι ο στόχος. Όταν παίζεις όμως σε αυτή την ομάδα στοχεύεις πάντα στο καλύτερο και να πάρεις τη κάθε νίκη και αυτό θέλουμε. Θέλουμε να τα δώσουμε όλα και μετά θα δούμε πώς φτάσαμε".

Για το πρόβλημα υγείας του Ντέιβιντ Μπλατ:

" Είναι γενναίος ο τρόπος που αντιμετωπίζει το πρόβλημα. Κάποιοι το γνωρίζαμε από πέρυσι και μας κάνει εντύπωση και το κάνει ακόμα πιο αξιοσέβαστο το πώς παλεύει. Αυτό είναι μία προσωποποίηση ότι πάντα ήταν αγωνιστής και αυτός φαίνεται και τώρα. Σίγουρα μας δίνει επιπλέον κίνητρο, αλλά σε αυτό το επίπεδο έχεις πάντα κίνητρο".

Για το στοιχείο που χαρακτηρίζει τον φετινό Ολυμπιακό:

" Ο Ολυμπιακός έχει ένα στοιχείο, ότι όλοι οι παίκτες θέλουν να διακριθούν. Δεν υπάρχει παίκτης με πολλούς τίτλους. Έχουν όλοι κίνητρο για διάκριση και αυτό θέλουμε να βγει και στο παρκέ".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ