ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρεμιέρα για Ολυμπιακό

Πρεμιέρα για Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός ρίχνεται για πρώτη φορά φέτος στη μάχη της Ευρωλίγκας αντιμετωπίζοντας απόψε (21/10, 9.30μ.μ.) τη φιλόδοξη Μπιλμπάο των... Ελλήνων

Πρεμιέρα και για τον Ολυμπιακό σήμερα στην Ευρωλίγκα, με τους Κυπελλούχους Ελλάδος να κοντράρονται απόψε (21/10, Live στο Sport24.gr) στη Βασκονία με τη δευτεραθλήτρια Ισπανίας Μπιλμπάο.

Το συγκρότημα του Φώτη Κατσικάρη και των Ελλήνων διεθνών, Βασιλειάδη-Μαυροειδή, κάνει ντεμπούτο στην κορυφαία μπασκετική διασυλλογική διοργάνωση επιζητώντας την παρθενική της νίκη μπροστά στο εκδηλωτικό κοινό της "Bilbao Arena".

Οι "ερυθρόλευκοι" βρέθηκαν από την Τρίτη (18/10) στη Μαδρίτη (λόγω των απεργιών) και ο Ντούσαν Ίβκοβιτς με τους παίκτες τους πραγματοποίησαν τις τελευταίες προπονήσεις επί ισπανικού εδάφους, για το σπουδαίο ματς με τους Βάσκους.

Ο Σέρβος κόουτς πήρε μαζί του στην αποστολή -για παν ενδεχόμενο- 14 παίκτες και επιβεβαιώθηκε, καθώς το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ακούει στο όνομα Πέρο Άντιτς.

Ο Σκοπιανός φόργουορντ τραυματίστηκε στο πόδι σε μία ανύποπτη φάση της προπόνησης όταν τον πάτησε ο Ματ Χάουαρντ, και πλέον είναι αμφίβολος για το εναρκτήριο παιχνίδι της Ευρωλίγκας. Συν τοις άλλοις, οι πιθανότητες συμμετοχής του Κέιλιν Λούκας είναι ελάχιστες αφού ο τραυματισμός του στη φτέρνα δεν έχει υποχωρήσει ακόμα.

Ο Φώτης Κατσικάρης από την πλευρά του δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Δημήτρη Μαυροειδή ο οποίος είναι τραυματίας, ενώ κανονικά θα αγωνιστεί ο Κώστας Βασιλειάδης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ