ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πήρε το "7" στον Ερμή Αγιάς ο Σπανούλης

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ZALGIRIS KAUNAS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ZALGIRIS KAUNAS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Βασίλης Σπανούλης επισκέφτηκε την Αγιά και έλαβε ένα δώρο από τους ανθρώπους του τοπικού Ερμή: μία φανέλα με τον αριθμό 7 (PHOTO).

Μετά τις διακοπές στην Πάρο ο Βασίλης Σπανούλης επέστρεψε στα πάτρια εδάφη. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στην Θεσσαλία και επισκέφτηκε την Αγιά, την κωμόπολη της Λάρισας, όπου συναντήθηκε με τους ανθρώπους του τοπικού Ερμή και έλαβε μάλιστα και ένα δώρο ως ενθύμιο για την επίσκεψη του: μία φανέλα της ομάδας με τον αριθμό 7.

" Ειχαμε την τιμη σημερα να φιλοξενησουμε στο Κλειστο Γυμναστηριο Αγιας τον αθλητή και αρχηγό της ομάδας του Ολυμπιακου Βασιλη Σπανουλη !!Ο Γ.Σ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΑΓΙΑΣ Ο ΕΡΜΗΣ του δώρισε μια αναμνηστική φανέλα της ομάδας μας με το νούμερο 7!", έγραψε στο Facebook ο Αρης Αργυρούλης, γενικός αρχηγός του θεσσαλικού συλλόγου.

Δείτε την φωτογραφία που ανάρτησε ο γενικός αρχηγός του Ερμή Αγιάς:

Πήρε το "7" στον Ερμή Αγιάς ο Σπανούλης

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ