ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Συνάντηση Μπλατ με Κικίλια

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΜΠΛΑΤ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ ΒΑΣΙΛΗ ΚΙΚΙΛΙΑ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΜΠΛΑΤ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ ΒΑΣΙΛΗ ΚΙΚΙΛΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας θα έχει συνάντηση σήμερα (23/8, 17:00) με τον Ντέιβιντ Μπλατ, μερικές ημέρες μετά την ανακοίνωση για το πρόβλημα υγείας του 60χρονου προπονητή.

Η κοινοποίηση του προβλήματος υγείας από τον Ντέιβιντ Μπλατ δεν ευαισθητοποίησε μόνο τον αθλητικό κόσμο, αλλά και τον πολιτικό. Ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας αποφάσισε να προσκαλέσει τον προπονητή του Ολυμπιακού σήμερα στις 17:00 στο Υπουργείο Υγείας, προκειμένου να συνομιλήσει μαζί του.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ γνωστοποίησε προ ημερών ότι πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας μέσω ενός κειμένου που ανάρτησε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Ο 60χρονος Αμερικανοϊσραηλινός προπονητής δεν παραιτείται βέβαια και το έδειξε και με τις χθεσινές δηλώσεις που έκανε στην πρώτη προπόνηση των "ερυθρόλευκων" στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ