ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Όλο και καλύτερα ο Πρίντεζης, φιλικό με Λαύριο

Ολυμπιακός: Όλο και καλύτερα ο Πρίντεζης, φιλικό με Λαύριο

Ο Γιώργος Πρίντεζης συνεχίζει να ανεβάζει "στροφές", ενώ τη Μ. Πέμπτη (25/4, 13:00) θα αντιμετωπίσουν σε φιλικό παιχνίδι το Λαύριο.

Έτοιμος να σβήσει το όνομά του από το απουσιολόγιο του Ντέιβιντ Μπλατ είναι ο Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος αισθάνεται καλύτερα μετά τον μυικό σπασμό που υπέστη στο ματς ( 80-59, 13/4)του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ.

Ο 34χρονος φόργουορντ την προηγούμενη εβδομάδα ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις στη μέση, οι οποίες δεν του επέτρεψαν να ενισχύσει τις προσπάθειες της ομάδας του στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Ο Γιώργος Πρίντεζης από τη Μ. Δευτέρα (22/4) ακολουθεί μέρος του προγράμματος της ομάδας του, ενώ τη Μ. Τρίτη (23/4) έβγαλε μεγαλύτερος μέρος της προπόνησης του Ολυμπιακού σε σχέση με εκείνη που είχε προηγηθεί.

Το επόμενο προγραμματισμένο ραντεβού για τους ερυθρόλευκους είναι προγραμματισμένο για τη Μ. Τετάρτη (24/4), ενώ μία ημέρα μετά ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί το Λαύριο (25/4, 13:00) σε ένα φιλικό παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών. Ο Ντέιβιντ Μπλατ θα έχει την ευκαιρία να διατηρήσει σε αγωνιστικούς ρυθμούς την ομάδα του, ενώ το φιλικό τεστ με το Λαύριο θα βοηθήσει και στην προσαρμογή του Γουίλ Τσέρι.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ