ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο "Joker" Κουζμίνσκας και το Halloween του ΣΕΦ

ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας πήρε τον ρόλο του Χοακίν Φίνιξ, αφού εμφανίστηκε ως "Τζόκερ" στο promo του Ολυμπιακού ενόψει της Halloween βραδιάς του ΣΕΦ, στο ματς με τη Μακάμπι.

Η EuroLeague έχει φέρει το Halloween στην Ευρώπη και ο Ολυμπιακός ακολουθεί τα πρότυπά του ενόψει της αναμέτρησης του ΣΕΦ, με εκπρόσωπο τον μεταμφιεσμένο σε "Joker", ΜιντάουγκαςΚουζμίνσκας !

Οι "ερυθρόλευκοι" κάλεσαν τον κόσμο τους να εμφανιστεί μεταμφιεσμένος το βράδυ της Παρασκευής (31/11) στο ΣΕΦ για το ματς με τη Μακάμπι, το οποίο"θα περιβάλλεται από… πέπλο μυστηρίου και τρόμου!", όπως ανέφερε η ανάρτησή τους σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Εκεί, ο Λιθουανός φόργουορντ, σε ρόλο Χοακίν Φίνιξ, εμφανίζεται ως "Joker" ακολουθώντας το πνεύμα των ημερών του Halloween, αλλά και της μόδας που έχει δημιουργήσει το έργο του Τοντ Φίλιπς.

Photo Credits: Eurokinissi

Δείτε την ανάρτηση του Ολυμπιακού:

View this post on Instagram

Trick, trick or… win? Η παραδοσιακή ελληνική γιορτή των Αποκριών αργεί, το Halloween, όμως, έφτασε και η @euroleague αποφάσισε να το κάνει μέρος της ζωής μας!!! Για τον λόγο αυτό η αναμέτρηση της Παρασκευής (01/11, 21.30) με την Μακάμπι Τελ Αβίβ θα περιβάλλεται από… πέπλο μυστηρίου και τρόμου! Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει ετοιμάσει μια σειρά θεματικών happenings, ενώ σε… spooky mood θα είναι οι «Browlers», η χορευτική ομάδα που θα κάνει αύριο (01/11) το ντεμπούτο της σε αγώνα των «ερυθρολεύκων». Αν θέλεις και εσύ να είσαι σε Halloween πνεύμα, μπορείς να έρθεις μεταμφιεσμένος! Ζήσε από κοντά τη μοναδική ατμόσφαιρα του ΣΕΦ, μα πάνω από ΟΛΑ δώσε δύναμη με τη δύναμη της φωνής σου στον Κεστούτις Κεμζούρα και τους παίκτες του για να πετύχουν μια ακόμη μεγάλη νίκη! Δες εδώ πως θα εξασφαλίσεις τη θέση σου… https://olympiacosbc.gr/el/news-el/latest-news-el/5790 Σας υπενθυμίζουμε ό,τι σε ΟΛΕΣ τις αναμετρήσεις στο ΣΕΦ απαγορεύεται ΑΥΣΤΗΡΑ το κάπνισμα. #EuroLeagueHalloween #OlympiacosBC #WeAreOlympiacos #TogetherWeFight

A post shared by Olympiacos B.C. (@olympiacosbc) on

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ