ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Κατέφθασε με ερυθρόλευκο κασκόλ στο κεφάλι ο Ριντ

Ολυμπιακός: Κατέφθασε με ερυθρόλευκο κασκόλ στο κεφάλι ο Ριντ
EUROKINISSI

Ο Γουίλι Ριντ έφτασε στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού, όπου μάλιστα κατά την άφιξή του στο "Ελ. Βενιζέλος" φόρεσε και ένα "ερυθρόλευκο" κασκόλ στο κεφάλι του! "Με φωνάζουν... show time", είπε στις πρώτες του δηλώσεις.

Ο Γουίλι Ριντ, το ένα από τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού έφτασε το απόγευμα της Κυριακής (27/10) στη χώρα μας για να ενταχθεί στη νέα του ομάδα.

Στο "Ελ. Βενιζέλος" μάλιστα υπήρχαν και κάποιοι φίλοι των "ερυθρολεύκων" που του έδωσαν ένα κασκόλ της ομάδας και το οποίο ο Αμερικανός σέντερ φόρεσε στο κεφάλι του! Ο Γουίλι Ριντ αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στο ματς με τη Μακάμπι (1/10) στο ΣΕΦ.

Ολυμπιακός: Κατέφθασε με ερυθρόλευκο κασκόλ στο κεφάλι ο Ριντ
EUROKINISSI

"ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ"

Λίγο μετά την άφιξή του, ο Γουίλι Ριντ έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις: "Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι εδώ, που θα έχω αυτή την ευκαιρία. Έχω μιλήσει με την οικογένειά μου για την ευκαιρία να έρθω εδώ και ξέρουν πως είμαι ευλογημένος που ήρθα εδώ. Το παρατσούκλι μου είναι "show time". Έτσι με αποκαλούν όλοι. Θα πρέπει να το περιμένετε γιατί φέρνω πολλή ενέργεια, κάθε φορά που πατάω στο παρκέ θέλω να προσπαθώ σκληρά, να παίρνω ριμπάουντ, να κάνω τάπες και αυτά είναι τα βασικότερα στοιχεία του παιχνιδιού μου, ενώ επιθετικά μου αρέσει να τελειώνω τις φάσεις με κάρφωμα",

Σε ερώτηση για το τι γνωρίζει γύρω από τη νέα του ομάδα, ο Αμερικανός σέντερ ξεκαθάρισε: "Είδα το τελευταίο παιχνίδι, ξέρω τον Μπράντον Πολ με τον οποίο είχαμε παίξει μαζί, ξέρω τον Μπάλντγουιν από το Μαϊάμι, ο φίλος μου ο Μπριάντε Γουέμπερ έπαιξε εδώ πέρυσι οπότε ξέρω κάποια πράγματα. Δεν νομίζω ότι θα χρειαστώ πολύ χρόνο για να προσαρμοστώ, το παιχνίδι μου το εξηγεί, θα έχω να στήσω πικ εν ρολ, να πάρω ριμπάουντ, να τελειώνω τις φάσεις, πιστεύω ότι θα είμαι έτοιμος γρήγορα".

Ολυμπιακός: Κατέφθασε με ερυθρόλευκο κασκόλ στο κεφάλι ο Ριντ
EUROKINISSI

Photo Credits: Eurokinissi

Δείτε video με τις δηλώσεις του Γουίλι Ριντ:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ