ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Αποφασίζει για Γουέμπερ ο Μπλατ, εκτός ο Παπανικολάου

Ολυμπιακός: Αποφασίζει για Γουέμπερ ο Μπλατ, εκτός ο Παπανικολάου

Ο Ολυμπιακός κινείται στους ρυθμούς του ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό (13/2, 20:00) και ο Ντέιβιντ Μπλατ θα αποφασίσει την Τρίτη (12/2), αν θα χρησιμοποιήσει τον Μπριάντε Γουέμπερ. Δεν προπονήθηκε ο Παπανικολάου.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε την Δευτέρα (11/2) για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό (13/2, 20:00) στο ΟΑΚΑ για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και ο Ντέιβιντ Μπλατ την Τρίτη (12/2) θα κληθεί να πάρει μία απόφαση που αφορά το ντεμπούτο του Μπριάντε Γουέμπερ με τους ερυθρόλευκους.

Ο 26χρονος Αμερικανός γκαρντ το Σάββατο (9/2) προπονήθηκε για πρώτη φορά με τη νέα του ομάδα, την Κυριακή (10/2) ακολούθησε το πρόγραμμα των παικτών που δεν συμμετείχαν στο EKO Αll Star Game και την Δευτέρα (11/2) αντάμωσε και πάλι με όλους τους συμπαίκτες του στο ΣΕΦ, αλλά και τον Ντέιβιντ Μπλατ.

Ο Μπριάντε Γουέμπερ είναι πιθανό την Τετάρτη (13/2) να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα, καθώς ο Ντέιβιντ Μπλατ θα αποφασίσει την Τρίτη (12/2) αν θα γίνει αλλαγή στους ξένους που έχουν δηλωθεί στο ρόστερ της ομάδας του.

Θυμίζουμε πως κάθε ομάδα στην Basket League και στο Κύπελλο Ελλάδας έχει δικαίωμα να έχει δηλωμένους και να χρησιμοποιεί έξι ξένους παίκτες, ενώ στην EuroLeague δεν υπάρχει αντίστοιχος περιορισμός.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ και οι συνεργάτες του πάντως την Δευτέρα (11/2) σημείωσαν ένα όνομα στο απουσιολόγιό τους, καθώς ο Κώστας Παπανικολάου δεν συμμετείχε στην προπόνηση της ομάδας τους. Ο διεθνής φόργουορντ ταλαιπωρείται από πυρετό, γεγονός που δεν του επέτρεψε να ακολουθήσει το πρόγραμμα του Ολυμπιακού.

Photo credits: Olympiacos BC

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ