ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπλατ: "Ο Μιλουτίνοβ είπε πως νιώθει καλά, θα ξέρουμε την Δευτέρα"

Μπλατ: "Ο Μιλουτίνοβ είπε πως νιώθει καλά, θα ξέρουμε την Δευτέρα"

Ο Ντέιβιντ Μπλατ σημείωσε την καλή αντίδραση του Ολυμπιακού απέναντι στον Ήφαιστο, ενώ αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Νίκολα Μιλουτίνοβ.

Ο Ολυμπιακός στην 16η "στροφή" της Basket League πήρε τη νίκη ( 73-53) επί του Ηφαίστου Λήμνου, αλλά είδε τον Νίκολα Μιλουτίνοβ να τραυματίζεται στην κνήμη και ο Ντέιβιντ Μπλατ αναφέρθηκε στην κατάταση του 24χρονου Σέρβου σέντερ.

"Μίλησα λίγο με τον Μιλουτίνοβ μετά το παιχνίδι και μου είπε πως νιώθει καλά. Θα δούμε αύριο. Το ίδιο ισχύει για τον Πρίντεζη (σ.σ. χτύπησε στο γόνατο, αλλά δεν έχει κάτι ανησυχητικό) και για τον Παπανικολάου", δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, όταν ρωτήθηκε για την κατάσταση των "λαβωμένων" παικτών της ομάδας του.

Νωρίτερα είχε δηλώσει πως "ήταν σημαντικό ότι αντιδράσαμε μετά από ένα σκληρό παιχνίδι. Θεωρώ πως οι παίκτες μου έκαναν σπουδαία δουλειά και ανταπεξήλθαν στις δυσκολίες της αναμέτρησης. Η Λήμνος, με εξαίρεση τους αγώνες με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, δεν έχει χάσει στην έδρα της. Είναι ένα δύσκολο μέρος να παίζεις. Κάναμε ένα καλό σκληρό παιχνίδι με το σωστό τρόπο, ειδικά από την στιγμή που μας έλειψαν τρία αστέρια της ομάδας. Χάσαμε τον Μιλουτίνοβ στο ξεκίνημα της αναμέτρησης. Ο Πρίντεζης έκανε ένα πολύ καλό πρώτο μέρος, όμως, στο δεύτερο δεν μπόρεσε να παίξει και ο Παπανικολάου δεν ταξίδεψε καν ως εδώ. Αυτό δεν είναι εύκολο. Το καλό είναι πως οι παίκτες που ήταν εδώ, βγήκαν μπροστά και έκαναν πολύ καλά την δουλειά τους".

"Συγχαρητήρια στον Ήφαιστο για όσα κάνει για το ελληνικό μπάσκετ"

Ο Ντέιβιντ Μπλατ, όμως, δεν παρέλειψε να συγχαρεί και τους ανθρώπους του Ηφαίστου για την προσπάθεια που κάνουν: "Θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ανθρώπους του νησιού, της ομάδας, του οργανισμού για όλα όσα κάνουν για το ελληνικό μπάσκετ. Έχουν δημιουργήσει σπουδαίο περιβάλλον και αυτό είναι κάτι πολύ θετικό να το βλέπουν όλοι όσοι βρίσκονται στο μπάσκετ. Είναι πολύ καλό για την ελληνική λίγκα. Δεν το λέω για να φανώ καλός. Αυτή είναι η αλήθεια".

Τέλος, ρωτήθηκε για το γεγονός ότι η ομάδα της Λήμνου κράτησε στους 73 πόντους τον Ολυμπιακό: "Ο Ήφαιστος έπαιξε καλά, όμως, χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ, λέι απ και τρίποντα. Παίξαμε καλά στην επίθεση, αλλά αν είχαν μπει τα σουτ η διαφορά ίσως ήταν μεγαλύτερη. Αν κάναμε λάθη, θα ένιωθα διαφορετικά, όμως, απλά νιώθω πως χάσαμε ελεύθερα σουτ".

"Θέλουμε το καλύτερο..."

Ο Ντέιβιντ Μπλατ, όμως, πέρα από την συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης, μίλησε και στην κάμερα της ΕΡΤ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην αναζήτηση που κάνει η ομάδα του για να ενισχυθεί με ακόμα έναν παίκτη: "Όταν βγαίνεις έξω για φαγητό, θες πάντα το καλύτερο. Αν το βρεις, θα το πάρεις. Αν δεν το βρεις, δεν θα το πάρεις. Αυτό κάνουμε κι εμείς".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ