ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπλατ για τα 6/30 τρίποντα: "Αν θα μπουν τα σουτ, είναι πάνω από εμένα"

Μπλατ για τα 6/30 τρίποντα: "Αν θα μπουν τα σουτ, είναι πάνω από εμένα"

Ο Ντέιβιντ Μπλατ έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Ολυμπιακού απέναντι στον Κολοσσό, ενώ σχολίασε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο τα ποσοστά ευστοχίας της ομάδας του.

Ο Ολυμπιακός στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας νίκησε εύκολα τον Κολοσσό και ο Ντέιβιντ Μπλατ δεν έκρυψε πως έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του. Ο 59χρονος Αμερικανοϊσραηλινός κόουτς μάλιστα για ακόμη μία φορά έδωσε το δικό του... χρώμα στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε την αναμέτρηση, καθώς σχολίασε με τον δικό του τρόπο το 20% (6/30) που είχε η ομάδα του πίσω από την γραμμή του τριπόντου.

"Εχω ξαναπεί και άλλες φορές πως δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Εσύ τα κάνεις εύκολα παιχνίδια. Ήμασταν προσηλωμένοι από την αρχή του αγώνα, είχαμε μεγάλο κίνητρο και αυτά μας βοήθησαν να νικήσουμε. Επίσης, παίξαμε αρκετά καλά, αλλά στο τέταρτο δεκάλεπτο η απόδοσή μας επηρεάστηκε. Το σημαντικότερο είναι πως προκριθήκαμε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας", είπε αρχικά και μετά ρωτήθηκε για τα 6/30 τρίποντα που είχε η ομάδα του:

"Ως προπονητής έχω μάθει να κρίνω τα σουτ από το αν προέρχονται από καλές επιλογές. Αν η μπάλα μπει ή όχι, είναι πάνω από εμένα (σ.σ. εκείνη την στιγμή έδειξε τον ουρανό). Στο μυαλό μου τα περισσότερα σουτ ήταν ελεύθερα και καλά. Ελπίζω να βρούμε ξανά αυτά τα σουτ και να είμαστε εύστοχοι. Ήταν καλή ερώτηση. Ανησυχώ για πολλά, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχώ και για αυτό".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ