ΜΠΑΣΚΕΤ

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το πρώτο βήμα πρόκρισης στη Euroleague

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το πρώτο βήμα πρόκρισης στη Euroleague
EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός μετράει αντίστροφα για την πρώτη μάχη με την Βίσλα στην προκριματική φάση της EuroLeague γυναικών, στο αυριανό (9/10, 18:00) ματς που θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ.

Πανέτοιμος να κάνει το βήμα πρόκρισης είναι ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Γιώργου Παντελάκη υποδέχεται την Τρίτη (9/10, 18:00, ΕΡΤ2) την πολωνική Βίσλα Κρακοβίας στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης της EuroLeague γυναικών και φιλοδοξεί να σημειώσει τη νίκη που θα την φέρει πιο κοντά στους ομίλους της διοργάνωσης.

" Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία ομάδα που διαθέτει επτά ξένες στο ρόστερ της. Εμείς από την μεριά μας, παρότι είχαμε δυσκολίες στην προετοιμασία μας αφού οι διεθνείς μας επέστρεψαν τέλη Σεπτέμβρη στην ομάδα, έχουμε δουλέψει πάρα πολύ για αυτό το παιχνίδι", τόνισε ο Γιώργος Παντελάκης, ο οποίος δεν θα υπολογίζει από τη μεριά του μόνο την τραυμαρία Ρίτα Ρασίντ.

" Θα παίξουμε στο ΣΕΦ, μία έδρα που σίγουρα μπορεί να μας βοηθήσει, με τον κόσμο να είναι στο πλευρό μας. Τον θέλουμε δίπλα μας, να ωθήσει τα κορίτσια για να πάρουμε το αποτέλεσμα που χρειαζόμαστε για αναμέτρηση στην Κρακοβία. Είμαι ικανοποιημένος με την προσπάθεια των αθλητριών μου στην προετοιμασία και τώρα είναι η ώρα για να βγάλουμε όλη αυτήν την δουλειά που κάναμε στο παρκέ και στα ματς με τηνTSWislaKrakow", πρόσθεσε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Σταμάτη: "Έχουμε καλό προαίσθημα"

Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Εβίνα Σταμάτη, είπε από την πλευρά της για το αυριανό παιχνίδι: " Είναι ένα ματς που το θέλουμε πάρα πολύ. Παίζουμε στο ΣΕΦ που είναι σαν το σπίτι μας. Το νιώθουμε σαν φυσική μας έδρα και θέλουμε πάρα πολύ με τον κόσμο στο πλευρό μας να φέρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Εχουμε καλό προαίσθημα για την αναμέτρηση με τηνWisla. Δουλεύουμε εδώ και μέρες πράγματα για το παιχνίδι αυτό, πρόκειται για μία πολύ ποιοτική ομάδα, αλλά με τον κόσμο δίπλα μας μπορούμε να κάνουμε τα πάντα".

Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τις:Τζέσικα Τόμας, Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Μαρία Αυτζή, Άννα Σπυριδοπούλου, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Κατερίνα Σωτηρίου, Χριστίνα Λίτση, Αγγελική Νικολοπούλου, Λικέντρα Τζόνσον και Αφροδίτη Κοσμά.

Όπως ενημέρωσε επίσης ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται στη θύρα 7 του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, πριν από την έναρξη της αναμέτρησης. Το εισιτήριο κοστίζει 5 ευρώ, ενώ ισχύει κανονικά η κάρτα μέλους, με τους κατόχους να δικαιούνται ελεύθερη είσοδο στην αναμέτρηση. Όσοι έχουν πρόσκληση θα εισέλθουν από την θύρα 3 του ΣΕΦ.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ