ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Απέρριψε εγγυημένο συμβόλαιο στο ΝΒΑ για τον Ολυμπιακό ο Γιάνις Τίμα!

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΜΕΤΣΟΒΟ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
(EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΜΕΤΣΟΒΟ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ EUROKINISSI SPORTS

Λίγες εβδομάδες μετά τη συμφωνία του με τον Ολυμπιακό, ο Γιάνις Τίμα αποκάλυψε την ομάδα του ΝΒΑ που του πρόσφερε θέση στο roster της και εγγυημένο συμβόλαιο για τη σεζόν 2018/19.

Σε μια πολύ σημαντική αποκάλυψη προχώρησε ο Γιάνις Τίμα, που δήλωσε σε μέσο της Λετονίας (στην εκπομπή "Hattrick" του καναλιού 360 TV) πως απέρριψε εγγυημένο συμβόλαιο στο ΝΒΑ για να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού τη σεζόν 2018/19! Ο 26χρονος forward έγινε draft στο νούμερο 60 το 2013, τα δικαιώματά του μετακόμισαν τον Ιούνιο του 2015 στους Magic και -σύμφωνα πάντα με τον ίδιο- η ομάδα του Orlando του πρόσφερε φέτος την ευκαιρία να μπει στο roster ως 12ος-13ος παίκτης!

" Δεν ήμουν πολύ ευχαριστημένος από αυτά που μου προσφέρθηκαν. Αν πήγαινα, θα ήθελα να παίζω. Μου είπαν ότι θα είμαι 12ος, 13ος στο rotation, μου είπαν ότι πρέπει να παλέψω για να ανέβω στο rotation. Αμέσως μετά πήρα την απόφαση να υπογράψω στον Ολυμπιακό. Δεν ήταν πρόταση απλά για το Summer League, αλλά κανονικό συμβόλαιο" είπε ο Τίμα και εξήγησε πως αισθάνεται περήφανος για το γεγονός ότι έγινε μέλος μίας εκ των κορυφαίων ομάδων της EuroLeague. Παραδέχθηκε, επίσης, ότι θέλει να δοκιμάσει κάποια στιγμή στο ΝΒΑ, αλλά υπό καλύτερες προϋποθέσεις.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ