ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αγραβάνης: "Η ομάδα της καρδιάς μου ο Ολυμπιακός"

Αγραβάνης: "Η ομάδα της καρδιάς μου ο Ολυμπιακός"

Ο Δημήτρης Αγραβάνης μίλησε από την Ρόδο για τον Ολυμπιακό και την επόμενη χρονιά, τονίζοντας ότι θέλει να μείνει στην ομάδα της καρδιάς του.

Έπειτα από ένα χρόνο εκτός γηπέδων ο Δημήτρης Αγραβάνης θέλει να κάνει ένα restart την επόμενη χρονιά. Και θέλει να το κάνει στον Ολυμπιακό . Την ομάδα της καρδιάς του, όπως αποκάλεσε τους "ερυθρόλευκους" ο διεθνής φόργουορντ/σέντερ, μιλώντας στην ΕΡΤ από την Ρόδο, όπου βρέθηκε για το 1ο Galisbasketball 3on3.

" Αυτή την περίοδο κάνουμε μεταβατικές με τον Ολυμπιακό. Έχω συμβόλαιο και για του χρόνου, θέλω να μείνω, δεν ξέρω τι θα γίνει... Ο Ολυμπιακός είναι η οικογένεια μου, θέλω να μείνω στην ομάδα της καρδιάς μου", δήλωσε ο Αγραβάνης στο πλαίσιο του τουρνουά που διεξήχθη στο νησί των ιπποτών προς τιμήν του Νίκου Γκάλη, αναφερόμενος στην οψιόν που έχει ο Ολυμπιακός να τον αφήσει ελεύθερο μέχρι το τέλος του μήνα.

Την σεζόν που πέρασε ο 24χρονος φόργουορντ/σέντερ έπαιξε μόνο σε 10 αγώνες συνολικά στην Basket League, έχοντας 3,2 πόντους και 0,8 ριμπάουντ σε λιγότερο από 5,5 λεπτά κατά μέσο όρο. Στην EuroLeague πάτησε το παρκέ μόνο 5'15'' συνολικά, σημειώνοντας 3 πόντους με 1/1 τρίποντο στη νίκη του Ολυμπιακού επί της Νταρουσάφακα για την 30ή αγωνιστική της κανονικής περιόδου.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ