ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Αδειοδοτήθηκε από την ΕΕΑ

Ολυμπιακός: Αδειοδοτήθηκε από την ΕΕΑ

Η εκκρεμότητα που υπήρχε με την ΕΕΑ και την ΚΑΕ Ολυμπιακός ξεπεράστηκε, και η δεύτερη ομάδα του συλλόγου θα συμμετάσχει κανονικά στο πρωτάθλημα της Α2.

Η δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού θα συμμετάσχει κανονικά στο πρωτάθλημα της Α2 την σεζόν 2019/20. Ο φάκελος των "ερυθρόλευκων" εξετάστηκε από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ) την Παρασκευή (4/10) και προχώρησε στην διαδικασία αδειοδότησης της ομάδας σε μία αναμενόμενη κίνηση, αφού είχε υπάρξει σχετική ενημέρωση απο χθες (3/10).

Υπενθυμίζεται ότι ο λόγος που δεν είχε εξασφαλιστεί το σχετικό πιστοποιητικό νωρίτερα ήταν λόγω της εκκρεμότητας που υπήρχε με το χρέος της ΚΑΕ Ολυμπιακός προς το ΣΕΦ από την περσινή σεζόν.

Με την διοίκηση του Σταδίου όμως να έχει παραιτηθεί από τον Ιούλιο δεν ήταν δυνατό να γίνει κάποιος διακανονισμός, αφού αντικαταστάθηκε μόλις πριν από μερικές ημέρες. Το τελευταίο διάστημα ωστόσο ξεκίνησε η διαδικασία του διακανονισμού με τη νέα διοίκηση, μάλιστα χθες δόθηκαν χθες 100.000 ευρώ, με το θέμα να λήγει οριστικά και τον η δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού να μπορεί πλέον να ξεκινήσει δίχως προβλήματα την προσπάθεια του στο πρωτάθλημα της Α2.

Στην πρεμιέρα της σεζόν 2019/20 η ομάδα του Πειραιά θα υποδεχθεί αύριο (5/10) στο βοηθητικό του ΣΕΦ τον Τρίτωνα στις 17:00.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ