ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Κολοσσός: Δυσαρέσκεια για τη διαιτησία και σκέψεις ενίσχυσης

BASKET LEAGUE / ΚΟΛΟΣΣΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΧΑΡΗΣ ΖΑΜΠΕΤΟΥΛΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΚΟΛΟΣΣΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΧΑΡΗΣ ΖΑΜΠΕΤΟΥΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Προβληματισμός για τη διαιτησία του αγώνα με τη Λάρισα είναι οι παράγοντες του Κολοσσού, που την ίδια στιγμή σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο ενίσχυσης του ρόστερ της ομάδας της Ρόδου.

Δεν έχει ξεκινήσει άσχημα τη χρονιά, έχει κάνει όμως δύο εντός έδρας ήττες που τον έχουν πληγώσει. Ο Κολοσσός έχασε πρώτα από το Λαύριο και στη συνέχεια από τη Λάρισα στο κλειστό της Καλλιθέας, στο οποίο εκτυλίχθηκαν το Σάββατο (17/11) σκηνές που δεν είχαμε δει στο παρελθόν από τον κόσμο της ομάδας της Ρόδου.

Ενοχλημένοι από τη διαιτησία οι οπαδοί, όπως και οι παράγοντες του Κολοσσού που είναι έντονα δυσαρεστημένοι μία μέρα μετά από τον αγώνα, έφτασαν σχεδόν μέχρι τον αγωνιστικό χώρο για να διαμαρτυρηθούν για τις αποφάσεις των διαιτητών και κυρίως για τα φάουλ με τα οποία "φορτώθηκε" ο Ντάνι Αγκμπελέζε απέναντι στον MVP της αναμέτρησης, Τερέλ Παρκς .

Κολοσσός: Δυσαρέσκεια για τη διαιτησία και σκέψεις ενίσχυσης
EUROKINISSI

Στη Ρόδο δεν μίλησαν για τις αποφάσεις των διαιτητών μετά από το ματς, ωστόσο την Κυριακή, έχοντας δει ξανά το σαραντάλεπτο στο video, έλεγαν πως υπήρχαν πολλές αποφάσεις που έκριναν το μομέντουμ και το αποτέλεσμα της αναμέτρησης. Έκαναν, ταυτόχρονα, την αυτοκριτική τους και προχωρούν για τη δύσκολη συνέχεια στην ΕΚΟ Basket League που θα τους βρει απέναντι στον Ιωνικό Νικαίας (εκτός), τον Παναθηναϊκό (εντός) και τον Ηρακλή (εντός).

Η αλήθεια είναι ότι στη Ρόδο δεν προβληματίζονται υπερβολικά, έστω και αν το ρεκόρ (3-4) θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερο. Παράγοντες και προπονητικό επιτελείο έχουν εντοπίσει την αδυναμία στη θέση του σμολ φόργουορντ και σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr υπάρχουν σκέψεις απόκτησης παίκτη που θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ