ΚΑΒΑΛΑ

Σέρβο σούπερ σκόρερ φέρνει στην Ελλάδα η Καβάλα

Β ΕΘΝΙΚΗ / ΚΑΒΑΛΑ - ΚΣ ΓΕΦΥΡΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
Β ΕΘΝΙΚΗ / ΚΑΒΑΛΑ - ΚΣ ΓΕΦΥΡΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μεταγραφή που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα στην Α2 κατηγορία ολοκληρώνει η Καβάλα, οι παράγοντες της οποίας συμφώνησαν με 21χρονο Σέρβο guard.

Μια κίνηση που δείχνει να έχει το potential να αλλάξει τις ισορροπίες στην απαιτητική και σκληρή Α2 ετοιμάζεται να ολοκληρώσει η Καβάλα, οι παράγοντες της οποίας συμφώνησαν -σύμφωνα με την εφημερίδα "Πρωινή"- με τον 21χρονο Σέρβο σκόρερ Λούκα Μίτροβιτς.

Ο ύψους 1μ.91 guard έπαιξε την περασμένη σεζόν στην ΚΚ Ντούναβ Στάρι Μπανόβτσι, ομάδα της πρώτης κατηγορίας του σερβικού μπάσκετ, είχε 15.2 πόντους με 46.3% στα συνολικά σουτ και 85.2% στις βολές, 3.5 ριμπάουντ, 4.8 ασίστ και 1 κλέψιμο ανά 32.6 λεπτά συμμετοχής σε 25 αγώνες.

Η σεζόν 2017/18 ήταν ουσιαστικά η πρώτη "καλή" χρονιά της καριέρας του Μίτροβιτς, με την Καβάλα να μοιάζει με ένα καλό σκαλοπάτι για να τον δουν οι κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας. Κορυφαίες του εμφανίσεις ήταν αυτές απέναντι στην πρώην ομάδα του, Μπεοβούκ. Στο πρώτο ματς είχε 26 πόντους, 2 ριμπάουντ και 9 ασίστ με 9/15 σουτ, ενώ στο δεύτερο σκόραρε 20 πόντους, μάζεψε 8 ριμπάουντ, μοίρασε 7 ασίστ και έκλεψε 5 μπάλες.

Υπενθυμίζουμε πως η Ένωση Καβάλας προβιβάστηκε στην Α2 από τον βόρειο όμιλο της περσινής Β' Εθνικής.

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ