ΑΡΗΣ

Πακέτο Καλαμπόκης και Αντετοκούνμπο

Πακέτο Καλαμπόκης και Αντετοκούνμπο
INTIME SPORTS

Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης είναι ένα βήμα πριν την απόκτηση των Γιάννη Καλαμπόκη και Θανάση Αντετοκούνμπο.

Ένα βήμα πριν την απόκτηση των Γιάννη Καλαμπόκη και Θανάση Αντετοκούνμπο βρίσκεται η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης.

Ο πρώτος για να καλύψει το κενό που άφησε η μη παραμονή του Μοχάμεντ Πάσαλιτς και ο δεύτερος για να ενισχύσει την περιφέρεια της φετινής και όχι μόνο χρονιάς.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου για την κάλυψη του κενού του Πάσαλιτς είχε καταλήξει στις εξής δύο επιλογές. Στους Αλέξη Κυρίτση και Γιάννη Καλαμπόκη και δείχνει να προτιμάει τον δεύτερο.

Στην περίπτωση που η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης αποσπάσει την υπογραφή του τότε θα έχει βγει νικήτρια σε μία ακόμη μεταγραφική της μάχη μετά τους Γκίκα και Ασημακόπουλο.

Κι αυτό γιατί ο Καλαμπόκης ήταν στο στόχαστρο και των Απόλλων Πατρών και Ρέθυμνο όλες αυτές τις τελευταίες ημέρες. Κάτι ανάλογο ισχύει και με την περίπτωση του Θανάση Αντετοκούμπο την απόκτηση του οποίου επιθυμεί και ο Πανιώνιος.

Μία εξέλιξη που παρουσιάστηκε τις τελευταίες 2-3 μέρες στην περίπτωση του εξελίξιμου φόργουορντ του Φιλαθλητικού. Η διαφαινόμενη απόκτησή του πάντως δεν δείχνει να επηρεάζει το ενδεχόμενο της παραμονής του Αλέξανδρου Βεζένκοφ που όπως όλα δείχνουνε τελικά θα γίνει πράξη. Αν δε αποκτηθεί ο Αντετοκούνμπο θα παραμείνει συμπαίκτης με τον Γκίκα.

Κατά τα άλλα και όσον αφορά το μέτωπο των ανανεώσεων μετά τον Αντώνη Ασημακόπουλο που σήμερα ανανέωσε για τα επόμενα 1+1 χρόνια σειρά θα πάρουνε οι Κώστας Χαρίσης για δύο χρόνια και Μιχάλης Πελεκάνος για τρία χρόνια. Ανοιχτό τέλος παραμένει το ενδεχόμενο της παραμονής του Ζήση Σαρικόπουλου παρά το ότι έχει συμβόλαιο και για την νέα αγωνιστική περίοδο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ