ΑΡΗΣ

Κράιστ Γουάμπα: Από το Hot Spot της Λέσβου στον Άρη

Κράιστ Γουάμπα: Από το Hot Spot της Λέσβου στον Άρη

Ο Κράιστ Γουάμπα αποκάλυψε την ιστορία του στο Athlenda, εξηγώντας πώς από το Κονγκό βρέθηκε σε Hot Spot στη Λέσβο κι από εκεί στη Θεσσαλονίκη (VIDEO).

Η μεταγραφή του Κράιστ Γουάμπα στον Άρη δεν είναι από αυτές που έκαναν "θόρυβο" το φετινό καλοκαίρι στην Basket League, πλην όμως είναι η σπουδαιότερη που έγινε. Κι αυτό γιατί οι δυσκολίες που κλήθηκε να ξεπεράσει είναι από αυτές, που άλλους τους κάνουν να λυγίσουν. " Στη ζωή, όταν θέλεις να πετύχεις κάτι, μην σε αποθαρρύνουν οι άλλοι. Μείνε στον στόχο σου και συνέχισε", εξηγεί ο ίδιος στην παρουσίασή του από το Athlenda.

Ο 18χρονος φόργουορντ εγκατέλειψε την πατρίδα του (Κονγκό) πριν από τρία χρόνια, ταξίδεψε μέχρι την Τουρκία κι από εκεί βρέθηκε σε Hot Spot στη Λέσβο. Με "όπλο" τη δύναμη της ψυχής και τη φιλοδοξία να γίνει επαγγελματίας. Μία δυνατότητα που του έδωσε ο Άρης φέτος, με την κατάλληλη σύμπραξη του Λάζαρου Παπαδόπουλου (δημιουργός του Athlenda) και του Γιώργου Μπαλογιάννη, ο οποίος δούλεψε μαζί του στον Αστέρα Σίνδου την περσινή σεζόν.

Οι συμπαίκτες του πέρσι ήταν από νωρίς κοντά του, τον βοήθησαν με κάθε τρόπο και ένας εξ αυτών, ο Αλέξανδρος Πετρίδης, ήταν εκείνος που έκανε το κάτι παραπάνω προκειμένου ο νεαρός φόργουορντ να διεκδικήσει τις πιθανότητες υπογραφής επαγγελματικού συμβολαίου. Πόσο δύσκολο ήταν; Πολύ! Όταν όμως έχεις μεγαλώσει κάτω από δύσκολες συνθήκες στο Κονγκό, δίχως φαγητό, οι δυσκολίες εντός παρκέ μάλλον σού φαίνονται... παιχνιδάκι.

" Όταν έρχεσαι σπίτι και δεν έχεις να φας, αρχίζει να πίνεις νερό, νερό. Μέχρι να μπορείς να αποκοιμηθείς μόνο με το νερό", τονίζει χαρακτηριστικά στο VIDEO του Athlenda ο Κράιστ Γουάμπα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ