Άρης: Επιστολή της ΚΑΕ στον Γουλιέλμο

Η προσωρινή διοίκηση της ΚΑΕ Άρης απέστειλε επιστολή στον μεγαλομέτοχο, Δημήτρη Γουλιέλμο, με το οποίο ζητάνε τη μετάβασή του στην Θεσσαλονίκη για να συζητηθεί το μέλλον της ομάδας.

Ο αθλητικός κόσμος βρίσκεται ακόμα σε παύση λόγω του κορονοϊού, αλλά στον Άρη ξέρουν ότι δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια. Για αυτό ακριβώς και η προσωρινή διοίκηση της ΚΑΕ έστειλε επιστολή στον μεγαλομέτοχο, Δημήτρη Γουλιέλμο.

Η τωρινή Διοίκηση Πρωτοδικείου, η οποία ανανέωσε την θητεία της, ζητάει από τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ να μεταβεί στην Θεσσαλονίκη όταν αρθούν οι περιορισμοί στις μετακινήσεις, προκειμένου να ξεκινήσουν συζητήσεις για το μέλλον της ομάδας, αλλά και το θέμα των μετοχών.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από περίπου δύο μήνες ο Α.Σ Άρης ζήτησε με ανακοίνωσή του από τον Δημήτρη Γουλιέλμο να παραχωρήσει τις μετοχές του.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

    PODCAST ΣΤΟ SPORT24.GR

    Κάνε και το Podcast άνω κάτω

    Ο Γρηγόρης Γεωργάτος μιλάει σπάνια, αλλά όταν το κάνει, τα λέει όλα χύμα και τσουβαλάτα. Ο Παντελής Διαμαντόπουλος στο τρίτο Show must go on φιλοξενεί το -πιθανότατα- καλύτερο αριστερό μπακ που έβγαλε η Ελλάδα και το αποτέλεσμα είναι εκρηκτικό.

    HIGHLIGHTS