ΑΕΚ

Ζήσης: "Δεν ήμασταν καλοί, σκεφτόμασταν τον τελικό"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ / ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ / ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ρεαλιστής και ειλικρινής ο Νίκος Ζήσης, παραδέχθηκε πως το μυαλό όλων βρισκόταν στη διάρκεια του αγώνα με τον Διαγόρα στον τελικό της Κυριακής με τον Προμηθέα (VIDEO).

Στο γεγονός ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του σκέφτονταν τον τελικό της Κυριακής στάθηκε ο Νίκος Ζήσης μετά από την άνετη επικράτηση της ΑΕΚ επί του Διαγόρα Δρυοπιδέων . Ο πολύπειρος γκαρντ παραδέχθηκε πως η ομάδα του δεν ήταν καλή σε μεγάλο διάστημα της αναμέτρησης, καθώς γνώριζε ότι δεν μπορούσε να απειληθεί από έναν αντίπαλο της Α2 και πλέον θέλει τον τίτλο στο Ηράκλειο και για τον κόσμο της.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Ζήσης:

" Για μεγάλο διάστημα του παιχνιδιού δεν ήμασταν καλοί. Το θεωρούσα αναμενόμενο, ξέραμε ότι εύκολα ή δύσκολα θα κερδίζαμε και στο μυαλό μας ήταν ο τελικός. Παίξαμε ένα καλό διάστημα και καθαρίσαμε το ματς. Αξίζουν συγχαρητήρια και τα παιδιά του Διαγόρα. Το ματς με τον Προμηθέα είναι 50-50, κάθε ομάδα έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά της. Θέλουμε να πάρουμε έναν τίτλο ακόμη, θα είναι καλό για την ομάδα και για τον κόσμο να τα καταφέρουμε".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ