ΑΕΚ

Συνεχίζουν μαζί ΑΕΚ και Μάρκους Σλότερ

BASKETLEAGUE / ΑΕΚ - ΡΕΘΥΜΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
BASKETLEAGUE / ΑΕΚ - ΡΕΘΥΜΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Με τη φανέλα της ΑΕΚ θα παίζει και τη σεζόν 2020/21 ο Μάρκους Σλότερ, που υπέγραψε το νέο μονοετές συμβόλαιό του με τους κιτρινόμαυρους.

Η επέκταση της συνεργασίας της ΑΕΚ με τον Μάρκους Σλότερ ήταν δεδομένη, την Τετάρτη (29/7) όμως ο Αμερικανός σέντερ υπέγραψε το νέο μονοετές του συμβόλαιο με τους κιτρινόμαυρους που στη συνέχεια ανακοίνωσαν με κάθε επισημότητα την παραμονή του στην Αθήνα.

" Η ΑΕΚ συνεχίζει την πορεία πρωταθλητισμού, πολλώ δε μάλλον εν όψει της απαιτητικής προσπάθειας, που ξεκινά από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, οπότε και η εκκίνηση των πολλαπλών διοργανώσεων. Κατόπιν τούτου, η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, ότι εις εκ των πολυτιμοτέρων αθλητών της, ο Μάρκους Σλότερ (35 χρ., 2μ.06) υπέγραψε σήμερα (29/7) την ανανέωση του συμβολαίου του με τη Βασίλισσα έως το καλοκαίρι του 2021" αναφέρεται στο aekbc.gr .

Τη σεζόν 2019/20 ο Σλότερ είχε 4.7 πόντους από 59% στο δίποντο και 52% στις βολές, μαζί με 4.8 ριμπάουντ, 1.1 ασίστ και 6.7 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 17:16 συμμετοχής σε 17 αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ