Στην οροφή η φανέλα του Αμερικάνου

Η ΑΕΚ απέσυρε τη φανέλα του Γιώργου Αμερικάνου, πριν το τζάμπολ του ματς με τα Τρίκαλα, για την 23η αγωνιστική της ΣΚΡΑΤΣ Basket League, ενώ στα matrix προβλήθηκε video με στιγμές από τον "Παγκόσμιο". Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής έδωσε τιμητική πλακέτα στην Πηνελόπη Αμερικάνου, σύζυγο του αείμνηστου αρχηγού της Ένωσης (pics).

Πριν την εκκίνηση του αγώνα της ΑΕΚ με τα Τρίκαλα, για την 23η αγωνιστική της ΣΚΡΑΤΣ Basket League, η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ τίμησε τη μνήμη του Γιώργου Αμερικάνου, με πολλαπλές εκδηλώσεις. Κατ' αρχάς, αποσύρθηκε η φανέλα του "Παγκόσμιου", με συντρόφους του κατά το παρελθόν, να μιλούν για εκείνον. Προβλήθηκε στα matrix ένα video με στιγμές του αείμνηστου αρχηγού της Ένωσης, ενώ ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής έδωσε τιμητική πλακέτα στην Πηνελόπη Αμερικάνου, σύζυγο του αείμνηστου αρχηγού της Ένωσης, η οποία είχε δίπλα της τις εγγονές της, Πηνελόπη και Κατερίνα.

Δείτε φωτογραφίες από την άνοδο της φανέλας, στην οροφή.

 

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου με την κυρία Αμερικάνου

Ο Κώστας Νεστορίδης, με την κ. Αμερικάνου σε συγκινησιακή στιγμή

Η Πηνελόπη Αμερικάνου, με την κόρη του αείμνηστου, Χριστίνα

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Γιατί οι ευρωβουλευτές παίρνουν 6.824,85 ευρώ (καθαρά)

Όλοι ξέρουμε τα προνόνομια των εκπροσώπων μας στην Ευρωβουλή. Καλό να είναι πριν ψηφίσουμε να έχουμε μια εικόνα και για τα καθήκοντά τους.

Ντοκουμέντο: Όταν ο Ανδρέας έκανε νόμιμες τις εκτρώσεις το 1986

"Γιατί δεν νομιμοποιεί η κυβέρνηση και τις κλοπές και τους βιασμούς και τα ναρκωτικά";

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ