Στην οροφή η φανέλα του Αμερικάνου

Η ΑΕΚ απέσυρε τη φανέλα του Γιώργου Αμερικάνου, πριν το τζάμπολ του ματς με τα Τρίκαλα, για την 23η αγωνιστική της ΣΚΡΑΤΣ Basket League, ενώ στα matrix προβλήθηκε video με στιγμές από τον "Παγκόσμιο". Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής έδωσε τιμητική πλακέτα στην Πηνελόπη Αμερικάνου, σύζυγο του αείμνηστου αρχηγού της Ένωσης (pics).

Πριν την εκκίνηση του αγώνα της ΑΕΚ με τα Τρίκαλα, για την 23η αγωνιστική της ΣΚΡΑΤΣ Basket League, η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ τίμησε τη μνήμη του Γιώργου Αμερικάνου, με πολλαπλές εκδηλώσεις. Κατ' αρχάς, αποσύρθηκε η φανέλα του "Παγκόσμιου", με συντρόφους του κατά το παρελθόν, να μιλούν για εκείνον. Προβλήθηκε στα matrix ένα video με στιγμές του αείμνηστου αρχηγού της Ένωσης, ενώ ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής έδωσε τιμητική πλακέτα στην Πηνελόπη Αμερικάνου, σύζυγο του αείμνηστου αρχηγού της Ένωσης, η οποία είχε δίπλα της τις εγγονές της, Πηνελόπη και Κατερίνα.

Δείτε φωτογραφίες από την άνοδο της φανέλας, στην οροφή.

 

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου με την κυρία Αμερικάνου

Ο Κώστας Νεστορίδης, με την κ. Αμερικάνου σε συγκινησιακή στιγμή

Η Πηνελόπη Αμερικάνου, με την κόρη του αείμνηστου, Χριστίνα

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Αναστασία Μαρινάκου, η αθλήτρια που έκανε τον Μπολτ να την χειροκροτήσει

Η εξαιρετικά φωτογενής (σωστά, Usain Bolt;) 22χρονη πολυ-πρωταθλήτρια μεσαίων αποστάσεων είναι χάρμα οφθαλμών. Εντός και εκτός στίβου. Εδώ στην πιο αποκαλυπτική συνέντευξη της μέχρι τώρα καριέρας της.

Το Walla Walla είναι το wine bar που θα επισκεφτείς ξανά και ξανά

Η νέα άφιξη στο Παγκράτι έχει υπέροχη ατμόσφαιρα, ιδιαίτερο concept και άκρως ενδιαφέρουσα κουζίνα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ