ΑΕΚ

Ο δήμαρχος του Ζλάτιμπορ επισκέφτηκε την ΑΕΚ

Ο δήμαρχος του Ζλάτιμπορ επισκέφτηκε την ΑΕΚ

Ο Μίλαν Σταμάτοβιτς, δήμαρχος του Ζλάτιμπορ, επισκέφτηκε την ΑΕΚ στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η ομάδα και μοίρασε δώρα στους "κιτρινόμαυρους".

Μία απρόσμενη επίσκεψη δέχτηκε σήμερα το μεσημέρι (5/9) στο Ζλάτιμπορ η ΑΕΚ. Ο Μίλαν Σταμάτοβιτς, δήμαρχος της πόλης, επισκέφτηκε το ξενοδοχείο της "Ένωσης" λίγο μετά το δείπνο της ομάδας, μίλησε με τα μέλη της ελληνικής αποστολής και τους έκανε δώρα με βιβλία ιστορίας και πολιτισμού του Ζλάτιμπορ, μαζί με εδέσματα της περιοχής.

" Εύχομαι να ολοκληρώσετε με επιτυχία τη διαμονή σας. Εδώ είναι το πιο δημοφιλές τουριστικό θέρετρο της Σερβίας. Κι άλλες ομάδες από Ελλάδα, η ΤΣΣΚΑ από τη Ρωσία, και άλλες ομάδες από το μπάσκετ ή το ποδόσφαιρο και άλλα αθλήματα μας προτιμούν για προετοιμασία και μετά κάνουν πρωταθλητισμό. Εύχομαι καλή επιστροφή στη χώρα σας και υγεία στις οικογένειές σας", είπε μεταξύ άλλων ο Σταμάτοβιτς.

Η ΑΕΚ από τη μεριά της, έκανε δώρο στον δήμαρχο της πόλης μία φανέλα με τις υπογραφές όλων των παικτών. Παρόντες στην εκδήλωση που διοργανώθηκε λίγο μετά μετά το γεύμα της ομάδας, ήταν ο αντιδήμαρχος Αρσέν Γιούριτς και η διερμηνέας του δήμου, Έλενα Τανάσκοβιτς.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ