ΑΕΚ

Λούκα Μπάνκι: "Εχουμε τα σωστά συστατικά, ας προπονηθούμε"

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΛΟΥΚΑ ΜΠΑΝΚΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΛΟΥΚΑ ΜΠΑΝΚΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Απέφυγε τα μεγάλα λόγια ο προπονητής της ΑΕΚ, Λούκα Μπάνκι, που δήλωσε αισιόδοξος και έτοιμος για σκληρή δουλειά με τους αθλητές του.

Σε αγωνιστικούς ρυθμούς βρίσκεται η ΑΕΚ, που έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της για τη σεζόν 2018/19. Το απόγευμα του Σαββάτου οι κιτρινόμαυροι είχαν την καθιερωμένη πλέον Media Day, με τον Λούκα Μπάνκι να δηλώνει έτοιμος για σκληρή δουλειά, αλλά να αποφεύγει τα μεγάλα λόγια.

" Κάναμε εξαιρετική δουλειά στη διάρκεια του καλοκαιριού, κρατήσαμε τον κορμό της περσινής ομάδας, προσθέσαμε νέους παίκτες με κίνητρο που θα δώσουν ώθηση στην ΑΕΚ" δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός και συνέχισε: " Η ομάδα έκανε κάτι απίστευτο πέρυσι κι εμείς είμαστε περήφανοι που θα συνεχίσουμε αυτή τη δουλειά. Θέλουμε να βοηθήσουμε να υπάρξει ένα σταθερό πρόγραμμα. Κρατήσαμε πέντε παίκτες, οι οποίοι θα βοηθήσουν τους νέους. Τα συστατικά είναι σωστά για να έχουμε την καλύτερη χημεία, όμως θα πρέπει και να το αποδείξουμε στο παρκέ. Ήρθε η ώρα για να δουλέψουμε".

Αμέσως μετά την απογευματική προπόνηση, ο Λούκα Μπάνκι θα βρεθεί στο ποδοσφαιρικό στάδιο του ΟΑΚΑ για να δει την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την πρεμιέρα της Superleague 2018/19.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ