ΑΕΚ

Λάνγκφορντ: "Αν χάναμε θα μου έλεγαν να το βουλώσω, τώρα έκανα ό,τι ήθελα"

BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:  ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο MVP της ΑΕΚ, Κιθ Λάνγκφορντ μίλησε μετά από τη νίκη της ομάδας του κόντρα στον Παναθηναϊκό και σχολίασε το έντονο trash talking που είχε με τον Ταϊρίς Ράις και τον Ιωάννη Παπαπέτρου (VIDEO).

Ο Κιθ Λάνγκφορντ ήταν πρωταγωνιστής της ΑΕΚ στη μεγάλη νίκη με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό 100-97. Ο Αμερικανός μετά από τη λήξη του αγώνα μίλησε στην κάμερα της COSMOTE TV και σε πρώτη φάση σχολίασε ποιο ήταν το κλειδί της επικράτησης, αλλά το γεγονός της τεχνικής ποινής και της αντίδρασης του.

Ο Λάνγκφορντ, λοιπόν, είπε: " Η σκληράδα. Όταν βγήκα και επέστρεψα, είπα ότι πρέπει να ηρεμήσω και να βγάλω την ενέργειά μου στο παρκέ. Μείναμε aggressive και σκληροί, βγάλαμε σκληράδα στο παρκέ. Δεν ήταν δίκαιο αυτό που έγινε στο πρώτο ημίχρονο. Ήμουν έξαλλος και αντέδρασα. Δεν ήταν το καλύτερο βράδυ μου, αλλά χάρηκα που βρέθηκα στο παρκέ στο τέλος και βοήθησα τους συμπαίκτες μου".

Όσον αφορά στην κόντρα του με τον Ταϊρίς Ράις και τον Ιωάννη Παπαπέτρου, σχολίασε ως εξής: " Επαιξα εκεί, ήταν ανταγωνιστικό. Έγινε προσωπικό στο δεύτερο μέρος. Δεν έγινε τίποτα. Πανηγύριζα! Όταν κερδίζεις, μπορείς να λες ό,τι θέλεις! Αν χάναμε θα μπορούσαν να μου πουν να το... βουλώσω. Ήταν σειρά μου να κάνω αυτό που ήθελα".

ΤΟ VIDEO ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ