ΑΕΚ

Αγγελόπουλος: "Επικράτησαν οι παλαιολιθικές απόψεις"

Αγγελόπουλος: "Επικράτησαν οι παλαιολιθικές απόψεις"

Ο Μάκης Αγγελόπουλος βρέθηκε στον Σ. Φ. ΑΕΚ Ηρακλείου, όπου άφησε αιχμές για την απόφαση της ΕΟΚ να μη δώσει εισιτήρια στους οπαδούς των ομάδων για τον τελικό Κυπέλλου.

Στον Σ. Φ. ΑΕΚ Ηρακλείου βρέθηκε ο Μάκης Αγγελόπουλος, ο οποίος βραβεύτηκε από τους φίλους της Ένωσης, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και έπειτα πήρε τον λόγο. Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, μεταξύ των όσων είπε, άφησε αιχμές κατά της ΕΟΚ για τις συνθήκες διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου και την απόφαση να μη δοθούν εισιτήρια στους οπαδούς των ομάδων.

Συγκεκριμένα, είπε: "Είναι καταπληκτική αυτή η προσπάθεια που κάνετε. Πραγματικά η ΑΕΚ πρέπει να είναι περήφανη γι' αυτά που πετυχαίνει ο σύνδεσμός σας στο Ηράκλειο. Μόνο περηφάνια γι' αυτά που έχετε καταφέρει. Εμείς θα προσπαθήσουμε για άλλη μια φορά να φέρουμε ένα Κύπελλο και να φέρουμε χαρά σε όλον τον κόσμο και να μεγαλώσει και άλλο αυτή η Ενωσίτικη οικογένεια. Κρίμα που δεν θα σας έχουμε να ξεσηκώσετε τους παίκτες μας στο γήπεδο. Όπως ξέρετε κάναμε ό,τι μπορούσαμε. Δυστυχώς, επικράτησαν παλαιολιθικές απόψεις και ταριχευμένες ιδέες και αγοραφοβικές αντιλήψεις".

Photo Credits: Eurokinissi

Δείτε το video από την ομιλία του στον κόσμο:

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ