ΑΕΚ

ΑΕΚ: Συμφώνησε με Τζεράι Γκραντ

ΑΕΚ: Συμφώνησε με Τζεράι Γκραντ
FIBA, BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE

Σε μία σημαντική κίνηση προχώρησε η ΑΕΚ, η οποία συμφώνησε με τον Τζεράι Γκραντ, ενισχύοντας την γραμμή ψηλών της ομάδας.

Ο Τζεράι Γκραντ (30 χρονών, 2.06 μέτρα, φόργουορντ/σέντερ) θα είναι εκτός απροόπτου ο αντικαταστάτης του Στέφαν Γιάνκοβιτς στην ΑΕΚ. Ο Αμερικανός φόργουορντ έμεινε χθες (26/12) ελεύθερος από την Στρασμπούρ και αν δεν αλλάξει κάτι θα ενταχθεί σύντομα στο ρόστερ της "Ένωσης".

Ο Γκραντ είναι ένας αθλητικός φόργουορντ/σέντερ που βγάζει ενέργεια στο παρκέ. Μπορεί να παίξει πολύ καλά το Πικ εν ρολ και κινείται καλά χωρίς τη μπάλα, ενώ είναι και ένας εξαιρετικός ριμπάουντερ. Παράλληλα στην άμυνα μπορεί να υποστηρίξει την άμυνα Hedge Out στο Πικ εν Ρολ (όπου ο ψηλός δίνει δυναμική βοήθεια πριν επιστρέψει στον σκρινέρ), την οποία χρησιμοποιεί κυρίως η ΑΕΚ φέτος, ενώ είναι καλός και στην άμυνα ψηλά.

Κοινώς, με λίγα λόγια, ο Γκραντ μοιάζει, στα χαρτιά, να είναι το συμπλήρωμα που έψαχνε εδώ και καιρό η "Ένωση" για τον Μάρκους Σλότερ, προκειμένου να μην πέφτει το επίπεδο ενέργειας στο πίσω μέρος του παιχνιδιού και παράλληλα να εξασφαλίσει ταχύτητα στην θέση του σέντερ.

Την φετινή σεζόν ο Γκραντ έχει 9.8 πόντους, 5.2 ριμπάουντ, 1.2 ασίστ και 1.1 κοψίματα μέσο όρο σε 23 λεπτά συμμετοχής με την Στρασμπουρ στο Basketball Champions League.

Photo Credits: FIBA/Basketball Champions League

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ