ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ραντεβού Αγγελόπουλου - Βασιλειάδη την Δευτέρα (3/6) για το γήπεδο

CHAMPIONS LEAGUE / FINAL-4 / ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÁÅÊ - ÌÏÕÑÈÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / FINAL-4 / ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÁÅÊ - ÌÏÕÑÈÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μάκης Αγγελόπουλος έχει ραντεβού στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού με τον Γιώργο Βασιλειάδη την Δευτέρα (3/6) προκειμένου να ολοκληρωθεί η συμφωνία για το Ολυμπιακό Γυμναστήριο των Άνω Λιοσίων.

Η Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019 ενδέχεται να είναι μία ημερομηνία που θα μείνει στην ιστορία της μπασκετικής ΑΕΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, Μάκης Αγγελόπουλος έχει ραντεβού το μεσημέρι της Δευτέρας (3/6) στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση του Ολυμπιακού Γυμναστηρίου των Άνω Λιοσίων στην ΑΕΚ προκειμένου να ξεκινήσει τα έργα.

Έχουν μείνει πλέον διαδικαστικές λεπτομέρειες προκειμένου να ολοκληρωθεί η υπόθεση , η οποία βέβαια είχε αρχίσει ήδη να δρομολογείται από την στιγμή που ψηφίστηκε στην Βουλή η τροπολογία που μεταβίβασε το γήπεδο από το ΕΤΑΔ στην ΓΓΑ. Το μόνο που έμενε για να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση ήταν να πάρει ΦΕΚ (Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως), ώστε ακολούθως να μπορέσει η ΑΕΚ να κάνει τις δικές της κινήσεις. Το συγκεκριμένο ζήτημα ωστόσο ήταν καθαρά τυπικό και δεν γινόταν να σταθεί εμπόδιο στην ολοκλήρωση του μεγάλου στόχου της "Ένωσης" και του Μάκη Αγγελόπουλου για την κατασκευή της έδρας της ομάδας .

Το βασικότερο ωστόσο για την "Ένωση" είναι ότι καμία εκ των Ομοσπονδιών που στεγάζονται στον χώρο δεν υπέβαλλε ένσταση , αφού έχει ήδη προβλεφθεί η μετακίνησή τους σε άλλο χώρο, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα είναι το Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ