ΑΕΚ

ΑΕΚ: Με ΠΑΟΚ η πρόβα τζενεράλε

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE / ÁÅÊ - ÂÏÍÍÇ (ÖÙÔÑÏÃÑÁÖÉÁ: ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI)
BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE / ÁÅÊ - ÂÏÍÍÇ (ÖÙÔÑÏÃÑÁÖÉÁ: ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός θα είναι ο πρώτος αντίπαλος της ΑΕΚ κι ο ΠΑΟΚ ο τελευταίος σε ό,τι αφορά στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας. Αναλυτικά το πρόγραμμα των κιτρινόμαυρων.

Απέναντι στον Παναθηναϊκό, το Σάββατο 29 Αυγούστου, θα ξεκινήσει η ΑΕΚ τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας εν όψει της νέας σεζόν. Οι κιτρινόμαυροι ανακοίνωσαν το ανανεωμένο πρόγραμμα φιλικών (υπήρξαν αρκετές τροποποιήσεις σε σχέση με το αρχικό λόγω της υποχρεωτικής επιστροφής της αποστολής στην Αθήνα), με τη μονομαχία απέναντι στον ΠΑΟΚ την Τετάρτη 16 Αυγούστου να αποτελεί την πρόβα τζενεράλε πριν από την έναρξη της σεζόν.

Μία βδομάδα μετά, η ΑΕΚ θα δοκιμαστεί στο Super Cup της Basket League, για να ακολουθήσει το Final Eight του Basketball Champions League, το οποίο είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 4 Οκτωβρίου.

Εξάλλου, αρνητικά βγήκαν όλα τα διαγνωστικά τεστ στα οποία υποβλήθηκαν οι παίκτες και το επιτελείο της ΑΕΚ. Πρόκειται για τον τρίτο έλεγχο που έκαναν οι κιτρινόμαυροι μετά την επιστροφή της αποστολής από τα Ιωάννινα, λόγω του θετικού κρούσματος που βρέθηκε στην ομάδα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα φιλικών της Ένωσης:

29 Αυγούστου: Παναθηναϊκός - ΑΕΚ (ΟΑΚΑ)

5 Σεπτεμβρίου: Άρης - ΑΕΚ (Αλεξάνδρειο)

7 Σεπτεμβρίου: ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (Πυλαία)

9 Σεπτεμβρίου: Προμηθέας - ΑΕΚ (Δ. Τόφαλος)

12 Σεπτεμβρίου: Περιστέρι - ΑΕΚ (Ανδρέας Παπανδρέου)

16 Σεπτεμβρίου: ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΟΑΚΑ)

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ