ΑΕΚ

ΑΕΚ: Απορρίφθηκε η ένσταση για τον αγώνα με το Περιστέρι

ΑΕΚ: Απορρίφθηκε η ένσταση για τον αγώνα με το Περιστέρι
EUROKINISSI

Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ απέρριψε την ένσταση της ΑΕΚ κατά του κύρους του αγώνα με το Περιστέρι για την 4η αγωνιστική της EKO Βasket League.

Η ένσταση της ΑΕΚ κατά του κύρους του αγώνα με το Περιστέρι για την 4η αγωνιστική της EKO Basket League απορρίφθηκε από τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ.

Η 'Ενωση" είχε καταγγείλει αλλοίωση αποτελέσματος μέσω VIDEO που δημοσίευσε δύο μέρες μετά τον αγώνα, ενώ ακολούθως ενημέρωσε ότι κατέθεσε ένσταση, όπου ζητούσε μεταξύ άλλων την ακύρωση ή επανάληψη του αγώνα και την τιμωρία των τριών διαιτητών της αναμέτρησης ( Βασιλική Τσαρούχα, Αργύρης Καλδίρης και Γιάννης Μαλαμάς).

Ο Αθλητικός Δικαστής εξέτασε τα δεδομένα, ωστόσο τελικά αποφάσισε εναντίον της ένστασης της "Ένωσης", η οποία καλείται πλέον να αποφασίσει αν θα κάνει έφεση.

Λίγο μετά, ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε και επίσημα την απόρριψη της ένστασης από τον αθλητικό δικαστή:

"Απορρίπτεται η ένσταση της ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ - ΝΕΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ 2014 (δ.τ. ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ-ΑΕΚ ΝΕΑ ΚΑΕ 2014), κατά τον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ - ΝΕΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ 2014 (δ.τ. ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ-ΑΕΚ ΝΕΑ ΚΑΕ 2014) - ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 1971 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ KAE) της 19-9-2019, ως μη τυπικά δεκτή προς συζήτηση".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ