FIBA WORLD CUP

Βετσβάγκαρς: "Ελπίζουμε ο Ολυμπιακός να αφήσει τους Στρέλνιεκς και Τίμα"

EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΧΙΜΚΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΧΙΜΚΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ομοσπονδιακός προπονητή της εθνικής Λετονίας, Άρνις Βετσβάγκαρς εξέφρασε την ελπίδα πως οι Γιάνις Στρέλνιεκς και Γιάνις Τίμα θα αγωνιστούν στο τελευταίο "παράθυρο" των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Άρνις Βετσβάγκαρς γνωστοποίησε τους 24 παίκτες που βρίσκονται στην προεπιλογή της Λετονίας για τις αναμέτρησεις με την Ισπανία (22/2) και το Μαυροβούνιο (25/2) για την προτελευταία και τελευταία αγωνιστική αντίστοιχα των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ανάμεσα στους παίκτες που επιλέχθηκαν βρίσκονται και οι Γιάνις Στρέλνιεκς (Ολυμπιακός), Γιάνις Τίμα (Ολυμπιακός), Ντάιρις Μπέρτανς (Αρμάνι Μιλάνο), Άρτουρς Κούρουκς (Μπασκόνια), Ζάνις Πέινερς (Νταρουσάφακα), Ρόλαντς Σμιτς (Μπαρτσελόνα) και Ανζέις Πασέτσνικς που αγωνίζονται στην EuroLegue.

O ομοσπονδιακός προπονητής της Λετονίας μάλιστα ανέφερε πως η Αρμάνι Μιλάνο έχει δώσει την έγκριση, ώστε ο Μπέρτανς να τεθεί στην διάθεσή του από τις 22 Φεβρουαρίου, ενώ αναφέρθηκε και στους Γιάνις Στρέλνιεκς και Γιάνις Τίμα του Ολυμπιακού: "Η Αρμάνι Μιλάνο έχει επιβεβαιώσει πως ο Ντάιρις Μπέρτανς θα μπορέσει να ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής ομάδας μετά το παιχνίδι της 21ης Φεβρουαρίου (σ.σ. με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ). Υπάρχει ένας καλός λόγος να περιμένουμε πως ο Ολυμπιακός θα κάνει το ίδιο με τους Γιάνις Στρέλνιεκς και Γιάνις Τίμα. Η επικοινωνία με τις ομάδες και τους εκπροσώπους συνεχίζεται".

Θυμίζουμε πως στις 21 Φεβρουαρίου ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στην Κωνσταντινούπολη την Αναντολού Εφές, ενώ το επόμενο παιχνίδι του θα είναι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΣΕΦ (1/3).

Επίσης, στην προεπιλογή της Λετονίας βρίσκονται ο Ρόλαντς Φρεϊμάνις του Ηφαίστου, αλλά και οι Άιγκας Σκέλε (Αντίμπ.), Ίνγκους Γιάκοβιτς (Βέντσπιλς),Μάρσις Βίτολς (Οντέσα), Κάσπαρς Βετσβάγκαρς (Γιουρμαλά), Γιάνις Μπλουμς (Πάρμα), Άρτουρς Αουσέις (Ρίγα), Ρίχαρντς Λόμαζς (Βέντσπιλς), Άρτις Άτε (Ρίγα), Αρτούρς Στράουτινς (Τριέστη), Όιαρς Μέγερις (Ρίγα), Αρτιόμς Μουτιάνκβοβς (Μπουρεβέσνικ), Ρόλανλντς Ζάκις (Βένσπιλς), Μάρτινς Μέιερς (Ενισέι), Νταβίς Ροζίτις (Ουρένσε) και Κλαβς Τσάβαρς (Ρίγα).

Photo credits: Eurokinissi

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ