FIBA WORLD CUP

Τζινόμπιλι για Αργεντινή: "Ανατριχίλα"

Τζινόμπιλι για Αργεντινή: "Ανατριχίλα"
FIBA

Ο Μανού Τζινόμπιλι παρακολουθούσε από τη Νέα Υόρκη την πρόκριση της Αργεντινής, εκφράζοντας με συνεχόμενες αναρτήσεις τον ενθουσιασμό του για την μεγάλη επιτυχία της εθνικής της χώρας του.

Ο "μύθος"της Αργεντινής και των Σαν Αντόνιο Σπερς είχε προσφέρει απλόχερα μία ανάλογη στιγμή χαράς στους συμπατριώτες του, υπογράφοντας και εκκινώντας ακόμα μία μπασκετική εποποιία των "γκαούτσος".

Ήταν στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2004 στην Αθήνα, όταν το περίφημο buzzer beater έδωσε τη νίκη στους "γκαούτσος" από την οποία ξεκίνησαν την ξέφρενη πορεία τους για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

Ο Μανού Τζινόμπιλι, έζησε πολύ έντονα την αναμέτρηση της προημιτελικής φάσης με τη Σερβία, έστω κι αν την παρακούθησε από την άλλη άκρη του κόσμου (Νέα Υόρκη). Έκανε διαρκώς αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ενώ με τη λήξη του αγώνα έμοιαζε εκστασιασμένος, όπως και οι συμπαίκτες του δηλαδή, αλλά και περήφανος για την πρόκριση της εθνικής του στους "4" του Παγκοσμίου Κυπέλλου: "Έχω ανατριχιάσει! Τι χαρά!" , σχολίασε μεταξύ άλλων αποθεώνοντας έναν προς έναν τους παίκτες του Σέρτζιο Ερνάντεζ.

Τζινόμπιλι για Αργεντινή: "Ανατριχίλα"

Δεν ήταν, όμως, ο μόνος εν αποστρατεία Αργεντινός που πανηγύριζε την επιτυχία της Αργεντινής. Ο Αντρές Νοτσιόνι την έζησε και τη σχολίασε με τον δικό του τρόπο, χαρακτηρίζοντας την επιτυχία ως "ακόμα μία ζωντανή μπασκετική ιστορία της Αργεντινής!", ενώ πρότεινε "τα ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά προγράμματα να αναβληθούν γιατί η Αργεντινή έγραψε ξανά ιστορία στο μπάσκετ".

Photo Credits: FIBA

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ