FIBA WORLD CUP

Τρελάθηκαν στην προπόνηση της Εθνικής: "Ποιος είναι αυτός που δεν χανει σουτ;"

Τρελάθηκαν στην προπόνηση της Εθνικής: "Ποιος είναι αυτός που δεν χανει σουτ;"

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ταλαιπωρείται από μια γαστρεντερίτιδα, ωστόσο στην προπόνηση της Εθνικής υπήρξε ένα... μυστηριώδες πρόσωπο που άφησε τους πάντες με ανοιχτό το στόμα.

Η προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας συνεχίστηκε την Τετάρτη (7/8) χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που ταλαιπωρείται από μια γαστρεντερίτιδα , ωστόσο στο παρκέ του κλειστού γηπέδου στα Δύο Αοράκια υπήρχε ένα μέλλος των Μιλγουόκι Μπακς που εντυπωσίασε με τις επιδόσεις του.

Όχι, δεν αναφερόμαστε στον Θανάση Αντετοκούνμπο που έγινε πριν από μερικές εβδομαδες μέλος της ομάδας του Μάικ Μπουντενχόλζερ, αλλά στον άμεσο συνεργάτη του έμπειρου προπονητή, τον Μπεν Σάλιβαν που συνδυάζει τις τελευταίες μέρες διακοπές και δουλειά στην Κρήτη όπως αναφέρει το capitano.gr . Ο Σάλιβαν είναι ένας από τους ασίσταντ κόουτς των Μπακς, αλλά και ένας δεινός εκτελεστής, στοιχείο που έδειξε στη διάρκεια της Τετάρτης αφήνοντας τους πάντες να αναρωτιούνται " ποιος είναι αυτός που δεν χάνει σουτ". Γι' αυτό και έχει αναλάβει την σκληρή δουλειά μαζί με τον Greek Freak στο συγκεκριμένο κομμάτι του παιχνιδιού του, στο οποίο έδειξε σημαντική βελτίωση στη διάρκεια της σεζόν 2018/19.

Οι άνθρωποι της ομάδας του Μιλγουόκι παρακολουθούν στενά, αλλά και απολύτως διακριτικά, την προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας για το Μουντομπάσκετ, με την υπεύθυνη ενδυνάμωσης των Μπακς, Σούκι Χόμπσον, να έχει κάνει κι εκείνη το πέρασμά της από την Αθήνα τις περασμένες ημέρες όπως σας αποκάλυψε το Sport24.gr .

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ