FIBA WORLD CUP

Τεόντοσιτς: Εξετάστηκε από τους γιατρούς της Βίρτους και επιστρέφει Σερβία

Τεόντοσιτς: Εξετάστηκε από τους γιατρούς της Βίρτους και επιστρέφει Σερβία
EUROKINISSI

Η Βίρτους Μπολόνια ανακοίνωσε ότι ο Μίλος Τεόντοσιτς εξετάστηκε από τους γιατρούς της ομάδας και αναμένεται να επιστρέψει στην Σερβία, όπου και θα ακολουθήσει προγραμμα αποθεραπείας. Στον αέρα ακόμα η συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ολη η Σερβία περιμένει να μάθει τι θα γίνει με τον Μίλος Τεόντοσιτς, ο οποίος τραυματίστηκε πριν από μερικές ημέρες σε φιλικό με την Λιθουανία. Τα τελευταία νέα σχετικά με τον τραυματισμο του ( πελματιαία απονευρωσίτιδα) ήρθαν μέσω ανακοίνωσης από την Βίρτους Μπολόνια, η οποία άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Όπως λοιπόν ανακοίνωσε ο ιταλικός σύλλογος, ο Τεόντοσιτς υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες επιβεβαίωσαν την σοβαρότητα του τραυματισμού του. Το επόμενο βήμα πλέον είναι να επιστρέψει ο έμπειρος γκαρντ στην Σερβία, όπου και θα ακολουθήσει εντατικό πρόγραμμα αποθεραπείας και κατόπιν θα αποφασιστεί αν θα ενισχύσει την Σερβία στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.

Με λίγα λόγια, η... αγωνία συνεχίζεται για τους Σέρβους, οι οποίοι ανάλογα με την τελική διάγνωση θα πρέπει να κινηθούν με αντίστοιχο τρόπο.

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ