FIBA WORLD CUP

Στη λίστα της Γερμανίας για τα προκριματικά ο Σρέντερ

Atlanta Hawks' Dennis Schroder during the second half of the NBA basketball game against the New York Knicks, Sunday, Feb. 4, 2018, in New York. The Hawks defeated the Knicks 99-96. (AP Photo/Seth Wenig)
AP Photo/Seth Wenig AP PHOTO/SETH WENIG

Ο Χένρικ Ρεντλ ανακοίνωσε τους παίκτες που κάλεσε για προετοιμασία, συμπεριλαμβάνοντας σε αυτούς και τον σταρ της Γερμανίας, τον Ντένις Σρέντερ.

Στην αφετηρία ετοιμάζεται να μπει και η Γερμανία, προσεχής αντίπαλος της Ελλάδας στον 12ο όμιλο της δεύτερης προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η "νασιονάλμανσαφτ" θα αντιμετωπίσει στις 13/9 την Εσθονία και στις 16/9 το Ισραήλ και ο Χένρικ Ρεντλ ανακοίνωσε σήμερα (22/8) τους παίκτες που κλήθηκαν για την προετοιμασία, η οποία θα αρχίσει στις 30 Αυγούστου.

Στη λίστα του Γερμανού ομοσπονδιακού τεχνικού συμπεριλαμβάνονται οι δύο από τους έξι NBAers, ο Ντένις Σρέντερ και ο Μαξιμίλιαν Κλέμπερ, όχι όμως οι Ντάνιελ Τάις, Μόριτς Βάγκνερ, Πολ Τσίπσερ και φυσικά ο Ντιρκ Νοβίτσκι, που έχει αποσυρθεί προ πολλού από την εθνική ομάδα.

Αναλυτικά οι παίκτες που κάλεσε ο Ρεντλ για τα παιχνίδια με Εσθονία και Ισραήλ: Ισμέτ Ακπινάρ (Ουλμ), Ρόμπιν Αμάιζε (Μπάγερν), Ντανίλο Μπαρτέλ (Μπάγερν), Ρόμπιν Μπέντσινγκ, Μπάστιαν Ντόρεθ (Μπαϊρόιτ), Νιλς Γκίφι (Αλμπα), Καρίμ Γιάλοου (Λούντβιχσμπουργκ), Μαξιμίλιαν Κλέμπερ (Μάβερικς), Αντρέας Ομπστ (Ομπραντόιρο), Γιοσίκο Σάιμπου (Αλμπα), Ντένις Σρέντερ (Θάντερ), Αντρέας Σέιφερθ (Μπαϊρόιτ), Κάρστεν Τάντα (Όλντενμπουργκ), Γιοχάνες Τίμαν (Αλμπα), Γιοχάνες Βόιτμαν (Μπασκόνια), Μάικ Τσίρμπες (Ερυθρός Αστέρας).

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ