FIBA WORLD CUP

Πιστός ο Μπαρέα στην Εθνική Πουέρτο Ρίκο

Πιστός ο Μπαρέα στην Εθνική Πουέρτο Ρίκο

Ο Χοσέ Χουάν Μπαρέα και ο Τζον Χόλαντ θα ενισχύσουν το Πουέρτο Ρίκο στους προκριματικούς αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Τι κι αν έχουν περάσει τα χρόνια... Ο Χοσέ Χουάν Μπαρέα αποδεικνύει κάθε χρόνο ότι είναι ένας από τους πιο πιστούς "στρατιώτες" στις εθνικές ομάδες. Ο 34χρονος πόιντ γκαρντ των Ντάλας Μάβερικς θα ενισχύσει το Πουέρτο Ρίκο για μία ακόμη χρονιά, καθώς ειδοποίησε την Ομοσπονδία της χώρας του ότι θα δώσει κανονικά το "παρών" στα παιχνίδια του Σεπτεμβρίου για το τέταρτο "παράθυρο" της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019 που θα διεξαχθεί στην Κίνα.

Ο Μπαρέα φόρεσε τη φανέλα της εθνικής ομάδας για πρώτη φορά σε επίπεδο εφήβων το 2003 και έκτοτε παίζει κάθε καλοκαίρι με εξαίρεση το 2009 και το 2017. Συνολικά έχει συμμετάσχει σε 25 διοργανώσεις με την Εθνική Πουέρτο Ρίκο και αν κρίνουμε από την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, δεν πρόκειται να αποσυρθεί από αυτήν πολύ σύντομα. Την προηγούμενη χρονιά, την τέταρτη συνεχόμενη στο Ντάλας, ο βραχύσωμος γκαρντ είχε 11,6 πόντους και 6,3 ασίστ σε 23,2 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο στο ΝΒΑ.

Πέρα από τον Μπαρέα, παρών στην Εθνική του Πουέρτο Ρίκο θα είναι και ο Τζον Χόλαντ των Κλίβελαντ Καβαλίερς για τις αναμετρήσεις με τον Παναμά (14/9) και την Αργεντινή (17/9). Παράλληλα, το Πουέρτο Ρίκο περιμένει την άδεια της Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ για τον σέντερ Τάιλερ Ντέιβις. Αντιθέτως, θα απουσιάσουν οι Άνχελ Ροντρίγκεθ και Ραμόν Κλεμέντε λόγω τραυματισμών.

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ