FIBA WORLD CUP

Παγκόσμιο Κύπελλο: Χωρίς Βέσελι η Τσεχία λόγω τραυματισμού

EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Τεράστια απώλεια για την Τσεχία, αφού ο Γιαν Βέσελι δεν θα την ενισχύει στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας λόγω ενοχλήσεων γόνατο.

Χωρίς το μεγάλο της αστέρι, τον Γιαν Βέσελι, θα παραταχθεί η Τσεχία στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας. Όπως έγινε γνωστό, ο σέντερ της Φενέρμπαχτσε θα μείνει εκτός διοργάνωσης λόγω ενοχλήσεων που αισθάνεται στο γόνατο.

" Δυστυχώς δεν θα αγωνιστώ στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Πρέπει να κάνω αποθεραπεία στο γόνατό μου και δεν θα μπορέσω να ενισχύσω την ομάδα. Ήλπιζα να αγωνιστώ, αλλά το πρόβλημά μου στο γόνατο δε με αφήνει" ανέφερε ο Τσέχος με δήλωσή του.

Με τον Βέσελι εκτός, όλο το βάρος πέφτει πλέον στον Τόμας Σατοράνσκι των Μπουλς να οδηγήσει την ομάδα του όσο ψηλότερα γίνεται.

Η Τσεχία βρίσκεται στον 5ο Όμιλο, μαζί με τις ΗΠΑ, την Τουρκία και την Ιαπωνία. Το ακόμα πιο ενδιαφέρον βέβαια είναι ότι ο συγκεκριμένος όμιλος διασταυρώνεται στην επόμενη φάση με τον όμιλο της Εθνικής Ανδρών (τον 6ο), όπου η Ελλάδα βρίσκεται μαζί με την Βραζιλία, το Μαυροβούνιο και την Νέα Ζηλανδία.

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ