FIBA WORLD CUP

Παγκόσμιο Κύπελλο: Χάνει όλα τα φιλικά της Ιταλίας ο Γκαλινάρι

Παγκόσμιο Κύπελλο: Χάνει όλα τα φιλικά της Ιταλίας ο Γκαλινάρι
AP Photo/Jae C. Hong AP PHOTO/JAE C. HONG

Ο Ντανίλο Γκαλινάρι αναμένεται να μην αγωνιστεί σε κανένα φιλικό των Ιταλών και να αγωνιστεί κατευθείαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας. Παραμένει εκτός και ο Λουίτζι Ντατόμε, που δεν θα παίξει στο "Ακρόπολις".

Προσέχουν για να έχουν στην Ιταλία. Με τον Ντανίλο Γκαλινάρι να έχει υποβληθεί πριν από μερικές ημέρες σε εγχείριση σκωληκοειδίτιδας, στην Ιταλία αποφάσισαν ότι θα είναι καλό να μείνει εκτός αγώνων μέχρι το τέλος της προετοιμασίας και να αγωνιστεί κατευθείαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.

Στην Ιταλία δεν θέλουν να ρισκάρουν στην περίπτωση του σταρ τους, ενώ το ίδιο ισχύει βέβαια και για τους Θάντερ, γιατρός των οποίων εξέτασε τον Ιταλό φόργουορντ στην Ιταλία.

Την ίδια στιγμή, εκτός δράσης για τους Ιταλούς - που επιβλήθηκαν χθες (8/8) σε φιλικό της Σενεγάλης με 111-54 - παραμένει και ο Λουίτζι Ντατόμε (ενοχλήσεις στο γόνατο), αλλά και ο Νίκολο Μέλι (επέμβαση στο γόνατο), με τον πρώτο να αναμένεται να απουσιάσει από το τουρνουά "Ακρόπολις" (16-18/8) αλλά να προβλέπεται να επιστρέψει στην δράση λίγο πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο και τον δεύτερο να παραμένει αμφίβολος.

AP Photo/Jae C. Hong

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ