FIBA WORLD CUP

Παγκόσμιο Κύπελλο: Προημιτελικοί, μέρος πρώτο

Παγκόσμιο Κύπελλο: Προημιτελικοί, μέρος πρώτο
FIBA FIBA

Το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας μπαίνει στην προημιτελική φάση με δύο αγώνες, Αργεντινή - Σερβία και Ισπανία - Πολωνία, όπου υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί και αουτσάιντερ.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο μπαίνει σιγά-σιγά στην τελική ευθεία. Σήμερα (10/9) ξεκινάει η προημιτελική φάση της διοργάνωσης, κάτι που σημαίνει ότι μία ομάδα από τις οχτώ απέχει πλέον τρεις νίκες από το χρυσό μετάλλιο.

Πρώτες στη μάχη ρίχνονται οι ομάδες των γκρουπ Ι και J, οι οποίοι και διασταυρώνονται. Κάπως έτσι, η (αήττητη) Αργεντινή αντιμετωπίζει την Σερβία (14:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) και η εντυπωσιακή Πολωνία την σταθερή Ισπανία (16:00, LIVE Blog από το Sport24.gr).

Και στα δύο παιχνίδια υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί και αουτσάιντερ βέβαια. Στον πρώτο αγώνα, μπορεί οι Αργεντίνοι να είναι η αήττητη ομάδα, ωστόσο η Σερβία είναι αυτή που έχει την πίεση, ειδικά μετά την ήττα από την Ισπανία στην φάση των 16, αφού ενδεχόμενος αποκλεισμός θα αντιμετωπιστεί ως τεράστια αποτυχία, την ίδια στιγμή που οι Σέρβοι έχουν να διαχειριστούν και το γεγονός ότι ο Βασίλιε Μίτσιτς έχασε τη μητέρα του αλλά έμεινε με την ομάδα.

Στον δεύτερο αγώνα της ημέρας, η Ισπανία είναι αυτή που θεωρείται το φαβορί, αφού στα μάτια πολλών η Πολωνία έχει κάνει ήδη την υπέρβαση.

Όπως και να έχει, οι δύο αγώνες αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

14.00: Αργεντινή – Σερβία,ΕΡΤ Sports

16.00: Ισπανία – Πολωνία,ΕΡΤ Sports

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ