FIBA WORLD CUP

Παγκόσμιο Κύπελλο: Με 5 ΝΒΑερς και τον Μπόγκουτ η 12αδα της Αυστραλίας

Παγκόσμιο Κύπελλο: Με 5 ΝΒΑερς και τον Μπόγκουτ η 12αδα της Αυστραλίας
AP Photo/Eric Gay AP PHOTO/ERIC GAY

Η Αυστραλία ανακοίνωσε την 12αδα με την οποία θα παραταχθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, στην οποία ξεχωρίζει το όνομα του Άντριου Μπόγκουτ αλλά και των 5 ΝΒΑερς.

Η Αυστραλία έγινε η πρώτη ομάδα που ανακοίνωσε την 12αδα της ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας (31/8-15/9), 3.5 εβδομάδες πριν από την έναρξη της διοργάνωσης! Και η αλήθεια είναι ότι δεν έλειψαν οι εκπλήξεις.

Οι "Boomers" είχαν ως δεδομένο ότι δεν θα έχουν στην διάθεσή τους Μπεν Σίμονς , τον Θον Μέικερ, τον Ράιν Μπρόχφοφ και τον τραυματία Ντάντε Έξουμ, με τον τεχνικό της ομάδας, Αντρέι Λεμάνις, να επιφυλάσσει αρκετές εκπλήξεις.

Ο λόγος είναι ότι άφησε εκτός τελικής επιλογής τον Μπροκ Μότουμ της Βαλένθια, τον Ντενγκ Αντέλ των Νετς και τον Μιτς Κρικ που την σεζόν 2018/19 αγωνίστηκε στους Νετς και τους Γουλβς. Την ίδια στιγμή, στην τελική 12αδα βρίσκει κανείς το όνομα του τοτέμ της ομάδας, Άντριου Μπόγκουτ, καθώς και 5 ΝΒΑερς (Ντελαβεντόβα, Μπέινς, Μιλς, Μπόλντεν, Ίνγκλες), αλλά και τους Τζον Λαντέιλ και Εξέβιερ Κουκς ( αμφότεροι είχαν βρεθεί στην λίστα του Sport24.gr με τους 100 παίκτες που ξεχώρισαν στην Ευρώπη την σεζόν 2018/19).

Αναλυτικά η 12αδα της Αυστραλίας:

PG: Πάτι Μιλς, Μάθιου Ντελαβεντόβα

SG: Κρις Γκούλντινγκ, Κάμερον Γκλίντον

SF: Τζο Ίνγκλες, Εξέβιερ Κουκς, Νέθιαν Σομπέι

PF: Τζόνα Μπόλντεν, Νικ Κέι

C: Άντριου Μπόγκουτ, Άρον Μπέινς, Τζοκ Λαντέιλ

* Η Αυστραλία βρίσκεται στον 8ο όμιλο, μαζί με τον Καναδά, την Λιθουανία και την Σενεγάλη

AP Photo/Eric Gay

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ