FIBA WORLD CUP

Παγκόσμιο Κύπελλο 2019: Μιλουτίνοφ και Γιόκιτς στη λίστα της Σερβίας

Serbia head coach Sasha Djordjevic stands on the sidelines during the men's gold medal basketball game against the United States at the 2016 Summer Olympics in Rio de Janeiro, Brazil, Sunday, Aug. 21, 2016. (AP Photo/Matt York)
Serbia head coach Sasha Djordjevic stands on the sidelines during the men's gold medal basketball game against the United States at the 2016 Summer Olympics in Rio de Janeiro, Brazil, Sunday, Aug. 21, 2016. (AP Photo/Matt York) AP PHOTO/MATT YORK

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς ανακοίνωσε τη Δευτέρα (1/7) τους "18" με τους οποίους θα δουλέψει στην προετοιμασία της Σερβίας, για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας. Μέσα οι Νίκολα Γιόκιτς - Νίκολα Μιλουτίνοφ, έξω οι Νέμανια Νέντοβιτς - Νίκολα Κάλινιτς.

Από τους " 32 " του Ιουνίου, στους "18" του Ιουλίου. Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς κατέληξε στους παίκτες με τους οποίους θα δουλέψει στην προετοιμασία της Σερβίας με φόντο το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός προχώρησε στις επιλογές του για την έναρξη της προετοιμασίας, με το πρώτο ραντεβού να έχει δοθεί για τις 18 Ιουλίου. Τρεις μέρες μετά θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις.

Στη λίστα που δημοσιοποιήθηκε στην ιστοσελίδα της σερβικής ομοσπονδίας περιλαμβάνονται τα ονόματα των Νίκολα Γιόκιτς, Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς και Νέμανια Μπιέλιτσα από το ΝΒΑ, όπως επίσης αυτά των Μίλος Τεόντοσιτς, Βασίλιε Μίτσιτς και Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Από την άλλη, απουσιάζουν παίκτες όπως ο Νέμανια Νέντοβιτς και ο Νίκολα Κάλινιτς, που φέτος ταλαιπωρήθηκαν πολύ από τραυματισμούς. Εκτός λίστας βρίσκεται επίσης ο Βάνια Μαρίνκοβιτς, ο οποίος επιλέχθηκε πριν από μερικές ημέρες στο Νο60 του Draft από τους Σακραμέντο Κινγκς.

Αναλυτικά η λίστα της Σερβίας:

PG: Μίλος Τεόντοσιτς, Στέφαν Γιόβιτς, Βασίλιε Μίτσιτς.

SG: Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς, Μάρκο Γκούντουριτς, Αλέκσα Αβράμοβιτς.

SF: Ντέγιαν Τοντόροβιτς, Βλάντιμιρ Λούτσιτς, Μάρκο Σιμόνοβιτς.

PF: Νέμανια Μπιέλιτσα, Μίλαν Μάτσβαν, Στέφαν Μπίρτσεβιτς.

C: Νίκολα Γιόκιτς, Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, Νίκολα Μιλουτίνοβ, Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, Όγκνιεν Κούζμιτς.

AP Photo/Matt York

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ