FIBA WORLD CUP

Ο Πόποβιτς θυμήθηκε τον Γιαννάκη και την... ρετσίνα!

Ο Πόποβιτς θυμήθηκε τον Γιαννάκη και την... ρετσίνα!
AP Photo/Ng Han Guan AP PHOTO/NG HAN GUAN

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς ήταν απολαυστικός στις δηλώσεις του πριν από τον αγώνα των ΗΠΑ με την Ελλάδα (15:30, LIVE Blog από το Sport24.gr), αφού θυμήθηκε τον Παναγιώτη Γιαννάκη και τα γεύματά τους με χταπόδι και ρετσίνα!

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς είναι πάντα έτοιμος να πει μία καλή ατάκα αν του γίνει η κατάλληλη ερώτηση. Αυτό έκανε και τώρα όταν κλήθηκε να θυμηθεί τον Παναγιώτη Γιαννάκη ενόψει του αγώνα των ΗΠΑ με την Ελλάδα (15:30, LIVE Blog από το Sport24.gr).

Μιλώντας στα ΜΜΕ, ο τεχνικός των ΗΠΑ δήλωσε: " Θυμάμαι τον κόουτς Πι (σ.σ Παναγιώτη Γιαννάκη), είναι εξαιρετικός. Με πήγαινε για χταπόδι και ρετσίνα. Είναι φοβερός τύπος και περνούσα ωραία μαζί του".

Αναφερόμενος στο ματς με την Ελλάδα και την αντιμετώπιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο τόνισε αστειευόμενος: " Θα παίξουμε Box and one απέναντι στον Γιάννη σήμερα. Αν δεν δουλέψει θα παίξουμε τρίγωνο και δύο . Πρέπει να είμαστε αυτοί που πρέπει και θα δούμε τι θα γίνει".

Κλείνοντας, είπε σχετικά με τον Γιάννη: " Κάθε παίκτης έχει πάθος να παίξει για την χώρα του και σε τέτοιες διοργανώσεις. Περιμένω και ο Γιάννης να νιώθει το ίδιο, όπως και οι συμπαίκτες του, αλλά όπως και οι δικοί μας παίκτες".

AP Photo/Ng Han Guan

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ