FIBA WORLD CUP

Ιβκοβιτς: "Πανέμορφη ατμόσφαιρα στα παράθυρα"

Ιβκοβιτς: "Πανέμορφη ατμόσφαιρα στα παράθυρα"

Ο Ντούσαν Ίβκοβτις μίλησε για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η οποία μεταξύ άλλων έδωσε την ευκαιρία στους φιλάθλους να παρακολουθήσουν την εθνική ομάδα της χώρας τους.

Η προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου ολοκληρώθηκε και ο Ντούσαν Ίβκοβιτς αναφερόμενος στα "παράθυρα" στάθηκε στον αριθμό (30) των παικτών που χρησιμοποίησε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, αλλά και στο γεγονός πως οι συμπατριώτες του είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την εθνική Σερβίας να αγωνίζεται εντός έδρας.

"Είναι καλό το γεγονός ότι 30 παίκτες συμμετείχαν σε αυτούς τους προκριματικούς Αγώνες. Είναι πολύ καλό για την δημοτικότητα του μπάσκετ. Τόσοι πολλοί παίκτες εμφανίστηκαν με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας, έγιναν τόσα πολλά ματς μπροστά στο κοινό της Εθνικής ομάδας και δε χρειαζόταν να περιμένουμε 30 χρόνια για να δούμε την Εθνική να παίζει εντός έδρας αγώνες, ενώπιον του κόσμου της. Είδαμε ότι δημιουργήθηκε στο γήπεδο μία πανέμορφη ατμόσφαιρα", δήλωσε ο "Ντούντα" στην ιστοσελίδα της FIBA, ενώ παρατήρησε επίσης πως "ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι είμαστε μία μικρή χώρα και πρέπει να δουλέψουμε υπερβολικά καλά. Όταν βγάζαμε μεγάλους παίκτες, είχαμε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Σήμερα, το εθνικό πρωτάθλημα έχει πάρα πολύ χαμηλό επίπεδο".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ