FIBA WORLD CUP

Παγκόσμιο Κύπελλο: Η Ισπανία νίκησε την Αργεντινή με κορυφαίο τον Ρούμπιο

Spain's Ricky Rubio dribbles against the United States during the first half of an exhibition basketball game Friday, Aug. 16, 2019, in Anaheim, Calif. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez)
Spain's Ricky Rubio dribbles against the United States during the first half of an exhibition basketball game Friday, Aug. 16, 2019, in Anaheim, Calif. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez) AP

Η Ισπανία επικράτησε με 84-76 της Αργεντινής σε φιλικό παιχνίδι, λίγες μέρες πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας. Κορυφαίος για τη "φούρια ρόχα" ο Ρούμπιο που πέτυχε 25 πόντους.

Σε πολύ καλή κατάσταση δείχνει να βρίσκεται η Ισπανία, λίγες μέρες πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας. Παρά την απουσία του Μαρκ Γκασόλ οι Ίβηρες επικράτησαν με 84-76 της Αργεντινής σε φιλικό παιχνίδι στο οποίο ξεχώρισε ο Ρίκι Ρούμπιο, ο οποίος σημείωσε 25 πόντους (τους 15 στην τελευταία περίοδο) και κατέγραψε οκτώ ασίστ.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε σε υψηλό ρυθμό και ολοκληρώθηκε με την Ισπανία να βρίσκεται μπροστά στο σκορ με 42-37. Στην τρίτη περίοδο η "αλμπισελέστε" ανέβασε ρυθμούς και κατάφερε να προηγηθεί με 57-58. Η φούρια ρόχα, ωστόσο, φόρτσαρε στο τέταρτο δεκάλεπτο και αφού σημείωσε 27 πόντους, νίκησε με 84-76.

Η Αργεντινή αγωνίστηκε δίχως τον Φακούντο Καμπάσο που είναι τραυματίας, την ίδια ώρα που ο Λουίς Σκόλα σημείωσε 24 πόντους, έχοντας και εννέα ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 25-23, 42-37, 57-58, 84-76.









TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ