FIBA WORLD CUP

Γκίνζμπουργκ: "Δεν πανηγυρίζουμε ακόμη"

Γκίνζμπουργκ: "Δεν πανηγυρίζουμε ακόμη"
FIBA

Χαρούμενος για το γεγονός ότι η Τσεχία κράτησε το +11, αλλά και προσγειωμένος γιατί περιμένει νίκη των ΗΠΑ επί της Βραζιλίας, εμφανίστηκε ο Ρόνεν Γκίνζμπουργκ.

Προσγειωμένος προσπάθησε να μείνει ο Ρόνεν Γκίνζμπουργκ στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, αν και μπήκε σε αυτή πανηγυρίζοντας με τους Τσέχους δημοσιογράφους. Ο προπονητής των Τσέχων ξέρει ότι χρειάζεται νίκη της Team USA επί της Βραζιλίας για να συνεχίσει, το εξήγησε και στη συνέχεια ανέλυσε όσα έγιναν στο ματς με την Ελλάδα την ώρα που ο Γιάρομιρ Μποχάτσικ εξηγούσε ακριβώς πως τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη.

ΣΕΝΤΖΕΝ, ΚΙΝΑ: ΧΑΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ

Αναλυτικά οι δηλώσεις των δύο ανδρών:

Ρόνεν Γκίνζμπουργκ: "Δεν πανηγυρίζουμε, γιατί χρειαζόμαστε νίκη των ΗΠΑ. Πιστεύουμε σε εκείνους. Για το ματς, δεν έχω πολλά να πω για τους αθλητές μου. Σε κάθε ματς δείχνουν όλο και περισσότερο πάθος. Αυτή η εθνική ομάδα παλεύει σαν λιοντάρια, αντιμετωπίσαμε μία από τις κορυφαίες ομάδες του κόσμου. Δεν έχω λόγια αυτή τη στιγμή. Είπα ξανά ότι ο Τόμας δεν ενδιαφέρεται για τα στατιστικά, αλλά για να κερδίζει αγώνες. Είναι ο ηγέτης μας. Τακτικά πήγαμε καλά, ξέραμε ότι δεν μπορούμε να τους σταματήσουμε στο ένας εναντίον ενός, χρησιμοποιήσαμε ζώνη, τα πήγαμε καλά και ενώ είχαμε μερικά προβλήματα, στο τέλος μας βοήθησε. Ήταν ένας από τους παράγοντες γι' αυτό το αποτέλεσμα".

Γιάρομιρ Μποχάτσικ: "Χάσαμε, αλλά έχουμε ακόμη πιθανότητες να προκριθούμε. Θέλουμε νίκη των ΗΠΑ και είμαστε χαρούμενοι μετά από αυτό το αποτέλεσμα".

Photo Credits: FIBA

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ