FIBA WORLD CUP

Κανονικά το πρόγραμμα της Ελλάδας στη Σεντζέν

Κανονικά το πρόγραμμα της Ελλάδας στη Σεντζέν

Κανονικά θα προπονηθεί η Ελλάδα το βράδυ της Παρασκευής (6/9) για το σαββατιάτικο ματς με τους Αμερικανούς που ακύρωσαν το δικό τους πρόγραμμα στη Σεντζέν.

Στη Σεντζέν μεταφέρθηκε την Παρασκευή (6/9) η Εθνική, για να δώσει εκεί τους δύο αγώνες της φάσης των 16 απέναντι στην Team USA και την Τσεχία με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Πρώτοι προπονήθηκαν στο Bay Sports Center οι Βραζιλιάνοι, στη συνέχεια οι Τσέχοι, με τους Αμερικανούς να ακυρώνουν το πρόγραμμά τους και να παίρνουν ρεπό, μένοντας μακριά από... βλέμματα και δημοσιογράφους.

ΣΕΝΤΖΕΝ, ΚΙΝΑ: Χάρης Σταύρου

Η Ελλάδα θα προπονηθεί από τις 20:30 έως τις 21:50 και στη συνέχεια ο Θανάσης Σκουρτόπουλος θα μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου μαζί με έναν αθλητή του. Το αντιπροσωωπευτικό μας συγκρότημα έχει προγραμματίσει και ένα shootaround για το πρωί του Σαββάτου (7/9, από τις 12:00 έως τις 12:50), πριν μπει στις 20:30 τοπική ώρα (15:30 Ελλάδας) για να αντιμετωπίσει την ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς.

Το Bay Sports Center είναι ένα πολύ διαφορετικό γήπεδο από το Ναντζίνγκ Τζιμνάσιουμ στο οποίο είδαμε τους αγώνες με το Μαυροβούνιο, τη Βραζιλία και τη Νέα Ζηλανδία. Εκείνο είναι το μεγαλύτερο στην Κίνα, αυτό στο οποίο θα παίξει η Ελλάδα με ΗΠΑ και Τσεχία είναι μικρότερο, ακόμη πιο... μπασκετικό, πιο "ζεστό" αλλά και εδώ κυριαρχεί το κόκκινο χρώμα.

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ