FIBA WORLD CUP

Αγωνία στον Καναδά, "βαράει διάλυση" εν όψει Παγκοσμίου Κυπέλλου

Indiana Pacers guard Cory Joseph brings the ball up court during the second half of an NBA basketball game, Wednesday, April 3, 2019, in Detroit. (AP Photo/Carlos Osorio)
Indiana Pacers guard Cory Joseph brings the ball up court during the second half of an NBA basketball game, Wednesday, April 3, 2019, in Detroit. (AP Photo/Carlos Osorio) AP

Ενα... καράβι NBAers έχει μείνει εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου και τώρα ο Νικ Νερς δεν ξέρει αν θα έχει μαζί του τον Κόρι Τζόσεφ που δεν έχει ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Καναδά.

Πριν από μερικές εβδομάδες, ο Καναδάς ήταν μία από τις πιο ενδιαφέρουσες ομάδες και ταυτόχρονα από τις πλέον ισχυρές στον δρόμο για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας . Και όμως, στα γήπεδα της χώρας η ομάδα του Νικ Νερς δεν θα μοιάζει με μεγαθήριο, αλλά με σύνολο που θα έχει στόχο απλά να προκριθεί στην δεύτερη φάση και από εκεί και πέρα να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορεί.

Οι απουσίες των Αρ Τζέι Μπάρετ, Άντριου Γουίγκινς, Κέλι Ολίνικ, Τρίσταν Τόμπσον, Ντίλον Μπρουκς, Ντουάιτ Πάουελ, Νικ Στάουσκας, Τζαμάλ Μάρεϊ, Κρις Μπουσέρ είναι όλες σημαντικές, άλλη λιγότερο, άλλη περισσότερο, τώρα όμως ο Νερς προσπαθεί να μάθει τι πραγματικά συμβαίνει με τον Κόρι Τζόσεφ.

Ο έμπειρος πόιντ γκαρντ δεν έχει ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας, δεν βρίσκεται στην Αυστραλία όπου ο Καναδάς θα παίξει με τους "Boomers" και ουδείς μπορεί να προβλέψει/μαντέψει πότε και αν θα είναι διαθέσιμος. Αν ο Τζόσεφ δεν παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο, τότε ο Καναδάς που βρίσκεται στο Group H (Ντονγκγκουάν) μαζί με την Σενεγάλη, την Αυστραλία και την Λιθουανία θα είναι απλά μια ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων.

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ