ΙΤΑΛΙΑ

ΕΠΙΣΗΜΟ: Ο Μινούτσι πρόεδρος στην ιταλική λίγκα

ΕΠΙΣΗΜΟ: Ο Μινούτσι πρόεδρος στην ιταλική λίγκα

Ο Φερντινάντο Μινούτσι είναι... το αντικείμενο εισαγγελικής έρευνας για φοροδιαφυγή και ο νέος πρόεδρος της LegaBasket (έλαβε τις 14 από τις 16 ψήφους). Πιάνει δουλειά στις 30/6.

Η ιταλική ιστοσελίδα "Il Cittadino" έθεσε το ερώτημα "τι θα επιλέξει η Μens Sana; Τον τιτανικό ή το κονκόρντ;", πριν εξηγήσει πως "ο κυβερνήτης εγκαταλείπει ή όχι το πλοίο, με τη δικαιολογία των εκλογών για την προεδρία της LegaBasket;". Η απάντηση ήταν "ναι, την εγκαταλείπει", καθώς ο Φερντινάντο Μινούτσι επελέγη για πρόεδρος της ιταλικής λίγκας, όπως σας είχαμε ενημερώσει από τις 25/1. Την αποκάλυψη (για το επίσημο του πράγματος) την έκανε με tweet ο Αντρέα Μπαρότσι, της Corriere dello Sport.

Ο Μινούτσι θα πιάσει δουλειά στις 30/6 και για τους επόμενους 18 μήνες θα διοικεί το γειτονικό πρωτάθλημα, με την Άννα Κρεμασόλι (ιδιοκτήτρια της Καντού) να είναι αυτή που έκανε το... προξενιό. Ήταν και εκείνη που έπεισε τη Βαρέζε και την Αρμάνι να εμπιστευτούν τον πρώην ισχυρό άνδρα της Σιένα.

Η "Eretico di Siena" αποκάλυψε πως ναι, ο Μινούτσι, ο οποίος τελεί υπό έρευνα από τον Εισαγγελέα της Σιένα για φοροδιαφυγή (το ιταλικό ΣΔΟΕ μπήκε στο σπίτι του και βρήκε 2.000.000 ευρώ), είναι το νέο "κεφάλι" στη LegaBasket " όσο απίστευτο και αν σας φαίνεται". Συμπληρώνει ότι " ο άνθρωπος που έκανε δυνατή την ομάδα διαπραγματεύεται για την έξοδο του από την κοινωνία της Σιένα, όπου δεν νιώθει πια αγαπητός ή πως τον εκτιμούν". Προσθέτει πως " ο ίδιος άνθρωπος ήξερε πως η Μontepaschi δεν θα ανανέωνε τη χορηγία, πριν καν ξεκινήσει η σεζόν 2011-2012".

Το "τιτίβισμα" της αποκάλυψης

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ